tiistai 25. kesäkuuta 2013

Riekkujaisia ja rokoja

Mie ostan aina silloin tällöin hampaiden puhdistukseen tarkoitettuja krokotiilejä tai siilejä, vaikka hampaat pysyisivät puhtaina ihan vain oikeita luita syömälläkin. Saiva tykästyi krokoihin jo nuorena, joten nyt kun mokomat olivat tarjouksessa, niin ostaa päräytinpä pussillisen ja annoin Hilpallekin yhden maisteltavaksi.





Aikansa krokoja jyrsittyään likat innostuivat painimatsiin.




And then I eatz ya



Ei se oikeesti sitä tappanu...

Väistöliike?





Tää on ainakin väistöliike





Hepuli
Olen kuljettanut nyt Hilpaa aika paljon Saivan kanssa yhtä aikaa hihnalenkillä, kun Saikku suhtautuu niin mukavan rennosti kaikkeen mitä vastaan tulee (poislukien toiset koirat). Saiva käy lisäksi pitemmillä lenkeillä yksin, jolloin Hiippa harjoittelee yksinoloa. Tänään jouduin ekaa kertaa lähtemään pois kotoa niin, ettei pentu ollut aivan täysin väsytetty, kun oli pakollinen meno ja nukuin pommiin. Veli oli taas omassa huoneessaan nukkumassa, joten sainpahan tietooni, että Hilpa oli pari minuuttia vinkunut ja ruvennut sitten maate. Kun tulin kotiin, niin se kömpi unenpöpperöisenä sängyn alta.

Kasvattajalta mukaan saatu koiranruoka (Acana) loppui toissapäivänä ja Hilpa on nyt syönyt toista mukaansa saamaa ruokaa: Brit Carea. Jätöksiä tulee vähemmän jälkimmäisellä merkillä, joten voi olla, että Brit Carella jatketaan, kunhan tuo pikkupussi loppuu. Saivan tavoin Hilpa saa myös välillä raakaruokaa: erilaisia lihoja, kalaa ja mm. broilerinkauloja.

5 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ihania painimatsikuvia! Tuo tassulla suun kiinnipitely on aika mainio. :D Ei tee yhtään hyvää "Niulle kaveri" -kuumeelle. :)

wind-up toy kirjoitti...

Hilpa arveli että shut up. :D Onnea kuumeen pidättelyyn. ;)

Maalela kirjoitti...

On kyllä mukavan näköstä painia tyttöillä :>

Aliel kirjoitti...

Niillähän on hyvät leikit. :)

wind-up toy kirjoitti...

Jep, likkojen leikkiä on kiva katella, kun Saivakin osaa niin nätisti pienemmän kanssa painia. :)