sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannustunnelmia

Juhannus vietettiin totuttuun tapaan mökillä, mikä tarkoitti että Hilpakin oli ekaa kertaa siellä yötä. Mökki itsessään oli täyteen ahdettu, kun veljeni oli pienen perheensä kanssa siellä meidän poppoon lisäksi, joten mie nukuin Saipa-tiimin kanssa saunakamarissa. Silloin kun olin pieni, eikä mökkiä oltu vielä rakennettu, niin kamarissa nukkui kolme lasta ja kaksi aikuista, joten hyvin sinne yksi ihminen kahden pörrön kanssa sopi.

Hilpalla on ainakin vielä toistaiseksi tapana piippailla ennen nukkumaanmenoa, tapa jonka toivon jäävän pois ajan kanssa. Mun hermorakenne ei jostain syystä kestä yhtään tyhjänpäiväistä kitinää, vaan verenpaine nousee välittömästi. Ei piipitystä kauaa kestä, ehkä puoliminuuttia, mutta riittävästi. Itse yöt meni ihan mukavasti, neljän korvilla Hiipalle tulee aina pissahätä, joten silloin herättiin, mutta mökkielämä on ilmeisen rasittavaa, kun penikka pisti heti uudelleen nukkumaan, kun sen taas saunaan vein. Yleensähän se touhuaa jotain omiaan (yrittää tuhota huonekaluja) pienen hetken ennen kuin jatkaa unia. Molempina aamuina se kyllä sitten heräsi vähän ennen kuutta ja yritti järsiä yhtä jos toistakin esinettä sekä kiusata Saivaa, mutta allekirjoittanut on sen verran periksiantamaton aamu-unisuuden suhteen, että lopulta Hilpa jatkoi uniaan sentään seiskaan asti. Uni on allekirjoittaneelle pyhä asia ja sen Saiva sisäisti aikanaan nopeasti. Hilpa vielä opettelee.

Hilpa pääsi myös isojen koirien kanssa ekaa kertaa lenkille. Nita ja Saiva olivat kiinni ja Hips vapaana. Saivaa pidän nyt toistaiseksi yhteisillä lenkeillä melko paljon kiinni ihan senkin takia, ettei se opeta pennulle kauaksi irtoamista. Lisäksi Hilpa vielä vasta opettelee omaa nimeään ja luoksetuloa, joten siihen ei tarvita eestaas juoksentelevaa häiriötekijää väliin. Lenkki oli ehkä sellainen 45 min ja nappasin Hilpan aina silloin syliin, kun näytti että puhti loppuu.

Kivasti meni mökkeily. Saiva ja Hilpa leikkivät paljon, nyt kun Saivalla valeraskaus on jäänyt taakse ja emäntä on asiasta iloinen. On nimittäin taas astetta energisempi pentukoiranen, mutta sitähän mä tilasinkin!

Loppuun tunnelmakuvia.

Superkuu

Juhannusyö


Saiva ja kummityttö


Rakkauspakkaus

Juhannusruusu

Herättäjä


Aktiviteettia


Siskon vieressä on hyvä olla


2 kommenttia:

Maalela kirjoitti...

On nuo juhannusyö kuvat aivan ihania :) Ja tietenki Hipsu kans :D

wind-up toy kirjoitti...

Niin no Hiipan ihanuutta ei tartte erikseen mainita. ;)