perjantai 28. kesäkuuta 2013

Hips 9 viikkoa ja Rrrreetua

Hilpa täytti eilen jo yhdeksän viikkoa! Emännällä vierähti suurin osa päivästä isossa kaupungissa asioilla, joten kuvat ovat keskiviikolta. Painoksi sain punnittua tänä aamuna 4,2 kg. Niin se vain kasvaa. Näiden parin viikon aikana se on ehtinyt tuhoamaan kaksi piuhaa ja pari kukkaa.



Tiistai-iltana käytiin Saivan kanssa morjestamassa lomailemaan tullutta etelän hetelmää, Reetua, hihnalenkkeilyn merkeissä ja keskiviikkoiltana päräytettiin sitten lappalaislauman kanssa mökille riekkumaan. Nitakin oli ekaksi mukana, kun porukat olivat oman laumansa kanssa myös järvessä viilentymässä.

Koko konkkaronkka


Plääh



Hiippaa kiinnosti ihan mahottoman paljon uusi tuttavuus, mutta vähän jänskätti kun Reetu pariin otteeseen juoksi kovaa vauhtia kohti. Muuten Reetu käyttäytyi varsin kivasti pennun kanssa jättäen sen pitkälti huomiotta. Saivan kanssa Reetu rallasi jonkun verran, mutta ei äijää hirveästi tyttökoira kiinnostanut.





Melkein seisomakuva



Hepuliaika!













Reetun haukkua piilossa.



Hilpa tippui kaksi kertaa laiturilta. Yyyh, kamalaa. Tosin sitten, kun keskityin kuvaamaan Reetua emäntänsä kanssa, niin pikkulikka kävi itse uimassa. Taitaa riiviöstä tulla äitinsä kaltainen vesipeto.


Tai Reetun kaltainen.







"Viralliset" kaverikuvat.



Eilinen merkkipäivä tosiaan vierähti asioilla käydessä, Hilpa sai ruokaa ja oman kongin (Saivan ilme oli suorastaan tyrmistynyt, kun pentu sai hänen konginsa ja hän itse sai ruuan tylsästi kupista, joten kaksi kongia. Ehdottomasti.). Veli hoiti aamupäivän koiria ja sisko sitten klo 14 eteenpäin. Hyvin kai noilla oli mennyt, tosin pitkälti pörrökaksikko oli kuulema ollut pihalla.
Saiva on muuten varasijalla heinäkuiseen mejä-kokeeseen, hui!

4 kommenttia:

TT kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja eipä olis kyllä parempaa säätä voinu olla :)

Unknown kirjoitti...

Siis täällä oltiin kyllä ihan huuli pyöreenä että mitäs tämmöinen on! Sen siitä saa kun ei kerkeä lukemaan muiden blogeja hetkeen, pentuja vaan putkahtelee..! Onnea paljon uudesta perheenjäsenestä! :) Aivan älyttömän sievä neiti, voi eikä..! :)

Terhi kirjoitti...

Nättiliini Hilpa! <3
Ihan sydämen sulattava kuva tuo kun pikkytyttönen on hakeutunut portaiden alle turvaan! :)

Mejä -harrastus ei ole mulle ollenkaan tuttua, mutta varmaan saankin täältä lukea vähän selostusta sitten lähiaikoina :) Tsemppiä Saivalle (ja sinulle ) kokeisiin !

wind-up toy kirjoitti...

Kiitos paljon, Vilma. :) Näinhän siinä pääsi käymään, että parin vuoden odotus palkittiin ja pentu tuli taloon.

Terhi, mejästä tulee lisää juttua, kunhan jälkimetsään asti taas päästään. Kiireistä tämä pentuarjen pyöritys. ;) Tunnisteella "verijälki" löytyy juttua kans, samoin linkkivinkeistä.