keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Uusivanha lelu

Ihmisethän tietää Nina Ottossonin tuotteet? Ne, jotka on tarkoitettu koirien aktivointiin? Ne aika hinnakkaat ja joista osan voi kätevänä emäntänä/isäntänä tehdä itsekin? Meidän likallakin on nyt sellainen. Nimittäin "spinneri". Maksoi sen 27e. Aattelin kylläkin, että teetätän tollasen appiukolla, mutta Saiva päätti toisin.

Saatiin tänään nimittäin testattavaksi Mysslalta ja Klepalta tuollainen. Leivoin leipää sillä välin kun Saiva tutustui tähän äärimmäiseen mielenkiintoiseen kapistukseen, joka kätki sisuksiinsa nappuloita. Ja koska kuvittelin omistavani koiran, enkä pikkulasta jota pitää vahtia koko ajan, niin en huomannutkaan kuinka Saiva yritti spinneripulmaa ratkoa.


Puremalla. Vaikka läpi harmaan kiven ja vanerisen(?) lelun - Saivan motto. Järjen käyttö on sallittua ja suotavaa, ja tässä tapauksessa jopa homman idea ja ydin. Eli meillä on nyt tällainen pureskeltu Ottosson-tuote. Mysslalle ja Klepalle kustannan uuden, vähin mitä voin tehdä.

1 kommentti:

Rumba kirjoitti...

Ei oo niin justiinsa :D Ostan uuden ja vaikeemman niin saatte sitten sitäki lainata. Ihan hyvä vaan, tuo rupes Mysslalle olemaan turhan helppo makkara.