keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Uusia kamuja

Rankka päivä, mutta taisi olla kivaa. Käytiin ulkoilemassa ihan urakalla, melkein kaksi ja puolituntia kului ulkosalla yhteensä. Suunnattiin nimittäin koirapuistoon tapaamaan paria lappalaista, ja kerrankin sattui paikalle varsinainen lauma muitakin koiria. Oli vilinää ja vilskettä ja meidän omistajien korvat koetuksella. Jäi siis tämä varsinainen tutustuminen näihin kahteen lappalaiseen (Musto ja Salli) hieman pintapuoliseksi, kun oli niin paljon muutakin tekemistä ja nähtävää likalla. Kaikkiahan pitää käydä morjenstamassa. Mutta noh, jos sitä vaikka käytäisiin joskus mettälenkillä, niin pääseevät kunnolla tutustumaan!

Eilen löydettiin hangesta yksinäinen jalkapallo. Ja voi elämä, kun siitä riemu repesi! Pihaan asti piti palloa potkia. Me kun välillä käydään hyvinkin myöhällä iltalenkki, jolloin voi harrastella tällaisia riekkumisia rauhassa. Saiva nautti kovasti. On se vaan aikamoinen.

4 kommenttia:

leila kirjoitti...

Vai löysi Saivakin jalkapallon. :) Lumes on oikein kunnostautunut noissa löytötavaroiden kotiintuomisessa: 2 jalkapalloa, 2 nahkahanskaa, lampaantalja, pehmohelistin, jääkiekko jne. en kaikkia enää edes muista...

wind-up toy kirjoitti...

Jep, kaikkea pitää kannella. Eräs kerta kiikutti tutin. ;) Mutta että oikein lampaantalja? Aika hyvin. :)

leila kirjoitti...

Lampaantaljan löytymistä ihmettelin itsekin, täysin siisti ja ehjä, kai sellaisen matkasta putoamisen huomaisi?

wind-up toy kirjoitti...

Niin luulisi, mutta ilmeisesti ei. Mistäpä sitä nykyaikana tietää...