tiistai 30. maaliskuuta 2010

Toiminnantäyteinen viikko

Sehän on jo todettu, Saivalla on vilkkaampi sosiaalinen elämä kuin emännällään. No, mutta tuuletunpahan samalla itsekin. Koko viikoksi on toimintaa luvassa, mutta aloitetaan nyt vaikka eilisestä.

Käytiin Pikkaralassa mettälenkillä Muston ja Sallin kanssa. Tietysti omistajansa kera. Ai, että on niin kiva nähdä oma suttura iloisena ryntäilemässä eestaas kamujen kanssa. Salli on kova juttelemaan leikkiessään, mutta ei tainnut Saivaa haitata vaikka ääniefektit oli mukana. Musto kulki pitkälti omia polkujaan, mutta kävi kuitenkin välillä tarkastamassa likkojen touhut. Edes kurjaakin kurjempi sää ei haitannut tyyppejä. Eikä loppujen lopuksi meitä ihmisiäkään, kun puiden suojassa matka taittui. Meni niin mukavasti, että sovittiin uudesta tapaamisesta. Tai lähinnä sovittiin, että sovitaan uusi tapaaminen joskus.

Salli ja Saiva koirapuistossa ensitapaamisella.
Kuva: Emma Penttinen


Tänään käytiin Jekkulan ukkelia moikkaamassa koirapuistossa. Pari tuntia vierähti melkein huomaamatta. Saivalla ihan alkuun sattui jotain tassuun, sitä sitten arasteli siinä tovin ja vinkui jos Jekku tuli edes lähelle. Unohti kuitenkin varomisen, mutta jostain syystä Jekku oli hiukkasen pelottava. Ei ole tähän mennessä vielä yhtään koiraa noin arastellut, mutta helpotti loppua kohden. Höpö hoksasi ilmeisesti, ettei kaveri nyt niin pelottava ole. Kolmannen lappalaisen saavuttua paikalle alkoikin sitten haukkukisat. Tämän nartun kanssa Saiva leikki topakammin kuin Jekun. Sovittiin kuitenkin, että tavataan uudemman kerran, kyllä se siitä nyt kun ekat treffit on takana!

Huomenna mennään pitkästä aikaa moikkamaan Mysslaa, sekä uutta tulokasta Kleppaa. Torstaina olisi myös tarkoitus käydä islantilaisten kanssa touhuamassa, jaksaa sitten matkustaa illalla pitkän matkan. Mennään pääsiäisen viettoon Kainuuseen. Sielläpä sitten nähdään ainakin Nitaa, Pilveä ja Pepiä. Sekä Reetua, lapinporokoiraa, joka on kerran aiemminkin tavattu hyvällä menestyksellä. Saamme myös selville, mitä Saiva tuumaa mönkivästä vauvasta. Ja jos vaikka nähtäisiin Saniakin.

2 kommenttia:

leila kirjoitti...

Lumeskin tahtois yhtä koirasosiaalisen elämän kuin Saiva eikä vain ihmisten tapaamista.

wind-up toy kirjoitti...

Välillä enemmän, välillä vähemmän. Pakko keksiä jotain koiraseuraa edes kerran viikossa, kun ei kamua ole omasta takaa :)