tiistai 12. tammikuuta 2010

Tarvikkeita

Käytiin eilen ostamassa karsta ja vähän herkkuja Mustista & Mirristä, niin hoksasinpa, etten ole koskaan kertonut mitä kaikkea tarvikkeita on tullut Saivalle ostettua. Joten tässäpä hieman listausta summittaisessa järjestyksessä. Hintoja en enää läheskään kaikista muista, mutta nekin perästä löytyy, jos muistan edes suurinpiirtein. Samoin ostopaikka.

Pannat: puolikuristava (M&M, n. 7e) ja tavan nyloninen (Halpa-halli, n. 6e)
Hihna: musta, nahkaa (Citymarket, n. 10e) [pentuhihna, nylonia, perintönä Nitalta]
Kupit: keraaminen vesikuppi (oikeasti jonkin sortin uunivuoka, Halpa-halli, n. 3e) ja ruokakuppeina toimii vielä ihmisten murokupit.
Peti: PetNetStore, 22,90e
Leluylläripaketti: PetNetStore, hintaa en muista, alennuksessa oli kuitenkin.
Aktivointipallo: M&M, ehkä 12e tai sinnepäin.
D.a.p.: suihkeena (M&M, 22,90e)
Turvavaljaat: autoiluun, punaiset, merkki Hi-Craft (Akvaariosoppi, n. 32-33e)
Stop -suihke: pitämään kaveri erossa jyrsimispuuhista, esim. sängyn alle suihkuteltiin kun siellä öisin maisteli sänkyä. (Halpa-halli, hinta jotain alle 5e?)
Kynsisakset: jotkut halvat räpsyt, (pitäisi ostaa paremmat) hintakin sitä luokkaa, mutta en muista tarkemmin.
Kampa: joku halpa kans, mutta ajaa asiansa ihan ok. En muista hintaa, enkä edes paikkaa.
Karsta: myyjä mainosti parhaimmaksi, Doggyman merkki, tai niin siinä ainakin lukee (M&M, 22e!)
Aitaus: vihreä, eli oikeasti kompostikehikko (K-rauta, n. 15e)

Eli onhan tuohon mennyt muutama euro. Kynsisakset pitäisi tosiaan paremmat ostaa, ihan oikean ruokakupinkin voisi joskus ostaa. Halpa-halli on tuossa lähellä niin siitä on hyvä juttuja ostaa, kuten pentupanta, jonka ei tarvitse kestää vuosia.

Jahti&Vahti kana&riisiä herra toi eilen Agrimarketista. Ajateltiin sitä kokeilla. Nappuloiden koko on aivan älytön, mutta koklataan. 15kg säkki 25,10e. Herkälle koiralle tarkotettua sapuskaa, mutta muut vaihtoehdot oli aktiivisille, enkä tuolle riehujalle uskalla erityisen aktiivisen koiran ruokaa antaa. Tiedä vaikka ryhtyy iki-liikkujaksi.

Äsken irtosi jo kolmas kulmis! Aika hassun näköinen on pikku Saikkuli nyt, kun yksi kulmis vain sojottaa suusta.

2 kommenttia:

leila kirjoitti...

Onko Saiva siis siellä kompostikehikkoaitauksessa yksinolot vai onko niistä tehty vain joku portti tms. rajaamaan tilaa? Olin itsekseni ymmärtänyt sen olevan ihan vapaana koko asunnossa. :) Lumeksenkin aitaus on kompostikehikoista + ns. taikakuutioista, niitä on käytetty useampi pakkaus.

wind-up toy kirjoitti...

Oikein olet ymmärtänyt, eli kompostikehikko suojelee herran rakkaita kitaroita ja levyjä mahdolliselta tuhotyöltä yksinoloissa. :) Muuten saa olla asunnossa, mutta makkarin ovi on kiinni.