keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Pentukerhoilua III

Se oli sitten viimeinen pentukerho Akuutissa. Onneksi nyt on sitten rokotukset kunnossa niin voi käydä vaikka koirapuistossa sosiaalistumassa. Rokotukset sai, eikä taaskaan huomannut koko operaatiota. Namit oli niin hyviä. Muistettiin lähtiessä jopa punnitakin Saiva; reilut 7 kiloa, melkein 8. Paikalla oli taas kaksi muuta lapinkoiraa, jotka kummatkin olivat ainakin säkäkorkeudeltaan isompia ja toinen huomattavasti jykevämpikin. Toiseenkin verrattuna Saiva näytti sirolta, mutta niinhän sitä väitetään, että musta hoikentaa.

Saivalla kyllä oli taas oli tosi lystiä. Kamalasti riehui menemään ja painiskeli. Oli kivoja uusia kavereita, kuten pari huskya, mutta myös vanhoja tuttuja, kuten berni. Tälläkin kertaa muisti välillä käydä katsomassa, että onkos ne ihmiset paikalla. Niin ja tällä kertaa oli sitten Saivan vuoro alistaa toista lapinkoiraa, sitä joka viimeksi oli Saivan selässä. Potut pottuina ilmeisesti, but no hard feelings.

Nyt napero makoilee väsähtäneenä (ja kuolaisena) matolla.

2 kommenttia:

Maija-Liisa kirjoitti...

Hei taasen! Tätä blogia on kyllä ollut ihan mukava seurailla, kun voi vähän vertailla näitten sisarusten kasvua keskenään. Tässä ihan lähistöllä kun ei ole samanikäisiä lapikkaita.

Tuosta painosta tuli mulle mieleen, että Saivahan taisi olla Neven pentueen se pienin pentu. Kuuralla on painoa jo 10 kg, niin tässä sitä tosiaan huomaa, että kokoeroa tyttösiltä löytyy vaikka ovat samanikäisiä. Säkää en ole pystynyt mittaamaan yksin kun tuo koira pyöriskelee ympäriinsä kuin väkkärä :D

Hampaidenlähtöä on täälläkin huomattu, jospa Saiva säästäisi teillekin muutaman hampaan talteen, että voi sitten muistella että kuinka pienet(ja terävät) hampaat sillä on joskus ollut. Kuurakin on kyllä osannut ovelasti piilottaa ne jo lähteneet hampaat...

Hyvää joulunodotusta! :)

wind-up toy kirjoitti...

Hyvä kun on jotain iloa näistä kirjoituksista :)

Niinhän tämä taisi pienin olla, joten eipä ihme. Kokoajan kuitenkin kasvaa ja paino lisääntyy niin eiköhän siitä koira kuitenkin kasva :D Säkää ei olla mekään mitattu juurikin samaisesta syystä, voisinpahan tänään kokeilla kun on herra kaverina. Laitan tänne mittoja jos homma onnistuu.

Jaaha, siellä harrastellaan sellaista toimintaa. Pitäisiköhän jo konttailla pitkin lattioita ja etsiä itsekin niitä hampaita :D Ja juuri kun pääsin sanomasta, että ei ole verta näkynyt missään, niin eilen oli tarttunut luuhun verta.

Hyvää joulunodotusta sinnekin! Me tullaankin joulua viettämään sinne Kajaanin lähistölle :)