maanantai 21. joulukuuta 2009

Joulua kohti

Ajattelin etten ehdi blogia päivittelemään ennen joulun viettoon lähtöä, mutta ehdinpä sittenkin pikaisesti. Ja pakkohan se oli tulla kertomaan, että käytiin tänään Saivan kanssa Mustista & Mirristä ostamassa d.a.p. suihketta automatkaa varten. Maksoi muuten 29,50e, että ei ihan halpaa litkua olekaan.

Tosiaan autoilu on mennyt suht siedettävästi ennen, mutta pari viime kertaa on kuolannut penkinpäällisen ihan märäksi ja viime autoilureissulla sitten oksensi. Ikinä ei ole autoilusta nauttinut, mutta koirapuisto-reissulla ekaa kertaa kuolasi aivan valtavasti! Katottiin jo herran kanssa, että onko Saivalla tullut pisut, mutta ei, kuolaa se oli. Ikinä ennen ei siis tätä ole tapahtunut. Käytiin sitten toisena päivänä tankkaamassa auto. Taas aivan valtavasti kuolaa ja juuri kun saatiin auto takaisin halliin niin oksensi. Auton lähellekään ei haluaisi nyt tulla.

Voisi vaikka alkaa totuttelun ihan alkeista kerta auton läheisyyskin noin alkaa kammoksuttaa. Mutta nyt ei enää ehdi kun huomenna aamulla lähdetään kolmen tunnin automatkalle. Eli d.a.p. ensiavuksi, että olisi kaverilla edes hiukkasen helpompi olla, toivottavasti. Ja tarpeeksi monta pysähdystä. Toivottavasti d.a.p. rauhoittaa, kun ei sitäkään ole ennen tarvinnut kokeilla yhteenkään koiraan. Auttaisikohan feromonit tuohon yksinoloonkin, voisi vaikka kokeilla kerta nyt on tuollaista tököttiä tullut ostettua.

Niin ja tosiaan, ei me sitä huomioimattomuutta otettu käytäntöön, vaikka uhkailinkin. Ei se kuitenkaan ole hyvä idea, tuli vaan kimmastuksissaan pahaa oloa purettua. Koirasta en kyllä luovu, vaikka ongelmia onkin!

Valkoista ja rauhallista joulua kaikille!

1 kommentti:

leila kirjoitti...

Mitenkäs Saivan uusi vuosi meni ja kuinka yksinolot ovat sujuneet?