sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Itsenäisyyspäivän viettoa

Tässä linnan juhlia sivusilmällä seuraten ajattelin päivitellä blogia.

Aamulla törmättiin pitkästä aikaa russelityttöön pihalla. Oltiin juuri tulossa sisälle pallottelemasta kun russelin omistaja huuteli tervehdyksiä ja annettiin tyttöjen sitten juoksennella ja painia vapaana. Tuo piha on mukavan turvallinen ympäristö ja hyvin pysyivät meidän lähettyvillä kun välillä muisti vähän muistuttaa. Puolivuotta oli kuulema juuri russeli täyttänyt, olivat suurinpiirtein saman kokoisia plus/miinus karvanmäärä. Pari kuukautta eteenpäin niin se on helisemässä tuon meidän Saivan kanssa.

Ulkona on muutenkin ollut kivaa, kun on lunta kunnolla. Tai no, kunnolla ja kunnolla, omasta mielestäni aika vähän, mutta kuitenkin sen verran, että Saivalla on kivaa. Oli yöllä/aamusta aurattu teitä ja siinä syntyneissä lumikasoissa oli mahtijuttu pelmuta! Lumi on kyllä hauska juttu. Siinä voi kieriskellä ja nenää voi viilettää läpi lumen. Ja jos lunta sataa niin hiutaleitakin on kiva metsästää! On aika talvifani tämä pikkuinen.

Paketoin muuten tässä jo joululahjoja. Aattoa odottelen jo mielenkiinnolla kun kaikki paperit ja nauhat näyttivät olevan niin mukavia likan mielestä. Joulua mennään sitten viettämään kahden chihuahuan ja laikan luokse, mutta siitä ei nyt sen enempää tässä vaiheessa. Hyvää itsenäisyyspäivää vaan kaikille! (Kuten mukava mummo Saivalle ja meille ulkosalla toivotteli)

Ei kommentteja: