perjantai 18. joulukuuta 2009

Koirapuisto

Käytiinpähän Saivan kanssa illan mittaan koirapuistossa. Treffattiin siellä Myssla omistajineen, mutta kerääntyipähän sinne melkoinen lauma muitakin koiruuksia.

Alussa saatiin olla ihan rauhassa, sitten tuli Myssla ja melkein heti perään alkoi sitten virrata paikalle kaikenkarvaista porukkaa. Mysslan perässä Saiva aika pitkälti hänkkäröi, mutta innostuipahan sitten muidenkin seurasta, varsinkin kun Myssla sitten omistajineen lähti jatkamaan matkaa. Varsinkin valkoinenpaimenkoira oli tosi kiva kaveri. Yllättävän hienosti se isoksi ja aikuiseksi koiraksi jaksoi pikkuisen innokkuutta. Ja ihan itse suorastaan haki Saivan huomiota.

Tulipahan juostua ja aika väsy taisi tulla, jaksoi kuitenkin tuossa pureskella siiliä (puruluu), mutta eiköhän tuo aamuun asti pärjää näillä eväillä.

Autoilu vaatii vielä harjoitusta (mentiin koirapuistoon autolla). Ei ole kovin innostunut siitä hommasta, vaikkei kyllä oksentele eikä edes autossa itke. Autoon meneminen on vaan työn ja tuskan takana, eli eihän se sinne vapaaehtoisesti nouse, eikä tule edes lähelle. Sillä lailla.

Mutta tämäpä taitaakin jäädä tämän vuoden viimeiseksi blogimerkinnäksi, kun lähdemme alkuviikosta viettämään joulua muualle, joten hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille turjakkeille!

Ei kommentteja: