keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Taasko se kasvaa

Emäntä täällä epäilee, että tekeekö neiti S seuraavaa juoksua. Tuntuu siltä, että merkkailee enemmän. On myös muita tempauksia, jotka muistaakseni edelsivät ekojakin juoksuja.

Kuten se, että jumitteli lenkillä enemmän kuin normaalisti. Tuppaa nytkin unohtumaan ruohotuppaan vierelle nuuskuttelemaan vaikka päiväksi, jos ei hoputa.

Aamuruoan kanssa höpöäminen. Ei ole taas useampaan päivään maistunut aamupala ja sitten nälättää jo viiden aikaan, vaikka normaalisti iltaruoka on vasta kahdeksan, puoliyhdeksän aikoihin.

Mutta seuraillaan, kenties vain kuvittelen. Toisaalta ekat juoksut oli kesäkuussa, joten puoli vuotta alkaa pikkuhiljaa täyttymään. Ja jos en kuvittelisikaan, niin mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, eivät juoksut ala varsinaisesti kuin vasta monen viikon päästä.

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Vai on neidille tulossa taas juoksut... vaikuttaako kovasti Saivan elämään ja mielentilaan? Meneekö mieli matalaksi?

Ihania hetkiä teille :)

KatjaV kirjoitti...

Meillä kaikki nartut juoksuilee n. 6kk välein, joten hyvin mahdollista että Saivalle juoksu tuloillaan, jos on sukuunsa tullut :)

wind-up toy kirjoitti...

Hanna: Ekojen juoksujen aikaan hidasteli lenkeillä, kaikki piti haistella ja analysoida erittäin tarkkaan. Saattoi "unohtua" katselemaan jotain ja muutenkin korvat oli lomalla. Varsinaisesti ei vetänyt mieltä matalaksi, mutta hajamielisemmäksi kenties. :D Pöksyjen takia saattoi välillä tosin murjottaa. Sellainen huppana se vähän oli, saa nähdä onko erilainen seuraavalla kerralla. :)

Muuten elämään vaikuttaa niin, että pöksyt jalassa sisällä ja koirapuistoon ym. ei mennä. Tärppipäivinä ja niiden tienoilla ei myöskään juoksennella vapaana.

KatjaV: Kiva tietää. :) Miten lie siskoilla juoksut olleet ja menneet.

Nina kirjoitti...

Voi että, meillä ne juoksuoireet alkaa yleensä pirteästi kuukautta, jopa kahta ennen juoksuja itsejään. Kyllä se on autuutta, kun on täydellinen paukapää hihnan päässä ja sitten iskeekin surku ja masennus, kun itse juoksut alkaa. Voi noita narttuja.

wind-up toy kirjoitti...

Oi, teillä alkaa niin aikaisin oireilemaan! Nartuissa on kuitenkin oma viehätyksensä. :)