lauantai 30. lokakuuta 2010

Hankintoja vol. jotain

Emäntä päätti nyt sitten ostaa Saivalle uudet valjaat, tällä kertaa y-malliset. Varsinaista tarvetta uusille valjaille ei olisi ollut, mutta ajattelin koiran liikeratojen parasta ja lisäksi t-valjaat tuppaa ehkä vähän keikkaamaan toiselle kyljelle, vaikka olen niitä kiristänytkin. Katsotaan, miten Hurtan uutuussarjan Lifeguard-valjaat toimivat meidän rakkitytölle (linkki, klik). Hintaa oli Mustin & Mirrin kanta-asiakaskortilla 22,40 e. Mustalla koiralla ei koskaan voi olla liikaa heijastimia, luulisin?

Lisäksi käytiin pällistelemässä uudessa eläintarvikekaupassa nimeltään Lemmikkiasema, joka avattiin viikko sitten lähistölle. Sieltä tarttui heräteostoksena mukaan frisbee, joka sopii myös vesileikkeihin. Josko ensi kesänä päästäisiin kokeilemaan innostuuko likka uimisesta "apuvälineen" avulla. Koulutusnameja ostettiin toki myös varastoon (tarjouksesta), niitäkään ei voi koskaan olla liikaa.

Harkinnassa on myös ollut uusien heijastinliivien ostaminen, Hurtan liivit kun olivat pettymys. Ajattelin kuitenkin, että jätän niiden ostamisen vielä välistä. Jos saisin jotenkin tuunailtua noita vanhoja ja onhan meillä nyt nuo uudet hienot valjaatkin. Muston ja Sallin omistajalta sain myös hyvän vinkin, että kirkkaita valoja löytyy Biltemasta, huomattavasti halvemmalla ja parempia, kuin eläintarvikeliikkeistä. Sellaisen kun vielä saisi noihin valjaisiin kiinni, niin tuntuisi, että kaveri näkyy pimeällä.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Toivottavasti uudet valjaat ovat hyvät :) Niitä on niin paljon erilaisia....on mukavaa jos löytää koiralleen ne just passelit.

Tinkalla olen käyttänyt ManMatin valjaita - ovat huippuhyviä....vain heijastimet puuttuu, mutta sitten vaan heijastinliivi ylle ja menoksi ;);)

Hyvän heijastinliivin löytäminenkin pakkaa välillä olemaan aika vaikeaa...

wind-up toy kirjoitti...

En oo kuullukaan ManMatista, pikainen googlaus paljasti, että näyttää ihan pätevältä. Mistä noita voi hankkia? :)

Elina kirjoitti...

Mikä koko noissa Hurtan Lifeguardeissa Saivalla on? Kun meitän neitille ei ole meinannut uusia Y-valjaita löytää (haluaisin kuiten osittain pehmustetut). Perus-Hurtta Y-valjaissa ainakin 70 cm oli liian pieni ja 80 cm taas liian iso. Tässä olen miettinyt, että olisiko Lifeguardit mitoitettu vähän eri lailla...

wind-up toy kirjoitti...

Mulla ei ole tietoa, minkä kokoiset Hurtan perus-y-valjaat ovat suhteessa noihin Lifeguardeihin, mutta nuo ovat kokoa 70cm. Sopivat justiinsa siitä ei-säädettävästä kohdasta. 80cm olivat aaaaaivan liian isot.

Saivahan on suhteellisen pieni, kuten noista Jekku-S -kuvista voi päätellä. Niuniu taitaa olla isompi.