torstai 2. syyskuuta 2010

Pettymyksiä

Otsikko viittaa nyt niihin koiralle tarkoitettuihin tuotteisiin, joihin olen saanut pettyä. Aloitetaan vaikka Nina Ottossonin spinneristä, eli aktivointilelusta koiralle. Saiva on testannut ko. tuotteen perinpohjin. Valmistukseen käytetty materiaali pehmenee kohtuuttoman helposti, vaikka hinnasta päätellen tuotteen olettaisi kestävän normaalin koiran käsittelystä aiheutuvan märkyyden.

Toinen tuote, jolta olisin toivonut parempia ominaisuuksia, on Hurtan heijastinliivi. Linkistä löytyvästä kuvasta näkyy, kuinka liivin tulisi olla päällä. Meillä tuotetta on testattu hihnalenkkeilyn merkeissä, eikä ainakaan silloin pysy kohdillaan: valuu parissa minuutissa toiselle kyljelle, jolloin toinen kylki jää heijastinvapaaksi, mikä ei toki ole toivottavaa. Vatsahihnan kiristäminen ei auta. Jälleen kerran liivin hinta antaa olettaa, että tuote pysyisi koiran päällä kunnolla (vaikka ostettiinkin liivi alesta).

Tämän otsakkeen alle kuuluu myös eräät puruluut, joiden merkkiä en valitettavasti muista. Valkoiset puruluut sisälsivät jonkinlaisia muovihelmiä tms. Pettymyksiä osa II seuraa, mikäli jotain uutta paljastuu tahi muistan.

2 kommenttia:

Rumba kirjoitti...

Minäkään en oo tyytyväinen Hurtan heijastinliiviin, vaikka meillä se ei valu. Jotenkin huonon tuntuinen silti, mutta nykyään on enemmän ja vähemmän tuntunut siltä että Hurtta keskittyy enemmän rahastukseen kuin kunnollisiin koiratuotteisiin. Nimim. ostin Hurtan kurahaalarin ja voisin kertoa siitäkin paaaljon mitä vikaa siinä on hinnna lisäksi.

wind-up toy kirjoitti...

Muuten oon kyllä ollu tyytyväinen meille kantautuneisiin Hurtan tuotteisiin (valjaat,panta,herkkupussi), mutta tuo liivi ei vaan ainakaan tälle koiralle istu. Pitäis varmaan tehrä asialle jotain.