perjantai 24. syyskuuta 2010

Kajaani osa 2 + viikonloppu

Tänään tultiin taas viikonlopun viettoon kotikotiin. Viikko Kajaanissa takana. Ei olla vieläkään ehditty tapaamaan Kuura-siskoa, valitettavasti. Mysslan ja Klepan kanssa päivät kuluvat rattoisasti riehuen, nukkuen, riehuen, tapellen, nukkuen ja sitä rataa. Koirapuistossa ovat käyneet, itse en ole iltavuorojen vuoksi päässyt mukaan.

Parina päivänä olivat ilmeisesti haukkuneet asunnossa. Naapuri kävi siitä M&K:n emännälle mainitsemassa. Siitä en tiedä, että kuinka kauan olivat mekastaneet. Ja voihan olla, että ovat toisilleen haukkuneet, kun kaikki kolme ovat kuitenkin "äänenkäyttäjärotua".

Tämä viikonloppu tulee olemaan edelliseen verrattuna siinä suhteessa tylsä, että emännän kotiväki on Lapissa, joten mökille ja saareen ei päästä. Nita leikkii taas niin aikuista, ettei tosikaan. Raukalla on ollut masu vähän sekaisin parina päivänä, mutta on alkanut helpottamaan. Ehkä sekin siis jaksaisi jossain vaiheessa Saikkosen kanssa nujuta. Pilvestä ja Pepistä ei Saivanterille iloa sitten oikein olekaan. Niiden ajatusmaailma on niin erilainen, kuten monesti on jo todettu.

Saiva matkusti tänään ensimmäistä kertaa linja-autossa. Se menikin tosi hienosti, innolla meni sisään bussiin ja asettui nopeasti makoilemaan jalkoihin, vaikka penkillä istuminen olisikin houkutellut. Kuskikin oli oikein mukava, kun päästi koirulaisen ilmaiseksi matkustamaan.

Tänä iltana kävi Reetu kylässä. Saivalla oli ainaskin tosi hauskaa. Reetun kanssa likalla on tapana käyttää äänitehosteita ihan urakalla. Reetu puolestaan oli aivan innoissaan tytön seurasta ja sitten käytiin vielä Nitaakin moikkaamassa. Tyttöjä vaikka muille jakaa! Nitakin arveli, että tuon kanssa voisi vaikka vähän leikkiäkin. Trehvit olivat sisätiloissa, joten kuvat eivät ole kummoisia. Lisäilen muutaman kuitenkin tähän postaukseen, kunhan pääsen lokakuun alussa tutulle koneelle.

Tämä postaus on kirjoitettu yksi musta turjake jaloissa nukkuen ja kaksi pienempää turjaketta sylissä uinuen. Kävisköhän vielä sen neljännen sisälle, mihinköhän se mahtuisi..Edit: Kuvia

2 kommenttia:

Pau kirjoitti...

Kiva kuulla, että eka bussimatkakin meni hyvin. Meillä Taiak asettuu huokaisen penkin alle nukkumaan. Useimmiten siellä on liukas muovimatto ja liukasturkkinen koira liukuu kuin herne muovikulhossa kurveissa ees taas. Aina ei emäntä ole muistanut nimittäin ottaa liukuestemattoa mukaan;-)

wind-up toy kirjoitti...

Muovimatot ei kyllä ole parhaimmasta päästä koiralle matkustaa. Onneksi meidän bussissa oli vähän porukkaa takaosassa, joten annoin tyttösen köllötellä käytävällä, jossa oli käytävämatto. :)