sunnuntai 1. elokuuta 2010

Turistina Qstockissa

Qstock on lukenu tuolla Saikkusen kalenterissa ihan vaan sen takia, että käytiin festareiden kumpanakin iltana kävelemässä alueen nurkilla. Emme siis olleet ostaneet lippuja, emmekä yrittäneet salakuljettaa likkaa alueelle. Kuunneltiin iltalenkin tiimoilta pari bändiä ja otettiin Saiva mukaan, kun ei ole taas toviin ollut hälinässä, eikä kertaakaan juopuneiden seassa.

Ja hienosti meni. Otti lunkisti, ei hermoillut, eikä riekkunut puolelta toiselle ilman lupaa. Säikähti ainostaan sitä, kun auto kaahasi melkein päälle ja kun nuuskutteli koivun alla ja puusta tippui oksa. Kun seisoskeltiin katselemassa lavan suuntaan, niin silloin taisi olla vähän tylsää ja vahtasi namuja herkkupussista. Ohikulkevat ihmiset oli toki välillä ihania ja rapsutukset olisivat kelvanneet, mutta ei ihmiset malttaneet ruveta hellimään. Meidän kävellessä muutama ihminen kurotteli kohti, mutta he näyttivät olevan sen verran "pihalla", että käveltiin vain ohi.

Saivalla on omalaatuinen tapa kaatua vauhdista suoraan kyljelleen ja jäädä siihen hetkeksi makaamaan "kuolleena" ennen varsinaista kieriskelyä. Jos omaa kotiväkeä kyseinen käytös huvittaa, niin kyllä myös festarikävijöitä nauratti. Pitäisi joskus saada tallennettua kameraan tuo keikaus, on sen verran hassunnäköistä.

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Te pääsitte sitten ihan ilmaiskonserttiin ;) Hienosti Saivalla on hermot kestäny!

Haittaako muuten, jos laitan facebookkiin muutaman kuvan koirista, joissa Saivakin on mukana? Kansion kuvien pitäisi näkyä vain minun kavereilleni.

wind-up toy kirjoitti...

Joo, ainakin sinne päin. :D

Ei haittaa, saat toki laittaa! :)