perjantai 27. elokuuta 2010

Rokotukset ja päivien kulkua


Taas alkaa yksi viikko olla loppumaan päin. Tänään käytiin Muston ja Sallin kanssa metsälenkillä ja kylläpä olikin mukavaa! Saiva hoksasi yhdessä vaiheessa metsän siimeksessä ihmisen, katseli sitä vain tarkkana, kunnes kaveritkin huomasivat jäkälänkerääjän niin tokihan siitä meteli nousi. Höntit. Likasta näki, että matki aivan täysillä muita.


Saikku toi matkamuistoksi kotiin asti oksanpätkän persauskarvoissaan. Ei auttanut selvittely ei, kärsivällisyys loppui, sakset kouraan niin johan irtosi! Nyt emäntä saa kyräilyjä pöydän alta, kun kehtasi mennä neidin karvoja leikkelemään.

Puolukoitakin maisteltiin
Myös aiemmin tällä viikolla tavattiin Salli ja Musto hihnalenkkeilyn merkeissä ja pääsivätpä vielä sisätiloihinkin riekkumaan. Keskiviikkona tavattiin myös islanninlammaskoira Veilaa. Tapaamisesta ei valitettavasti ole kuvia, koska sää ei ollut kovin suosiollinen kameran käyttöä ajatellen. Ilmat ovat muutenkin olleet koko viikon niin huonot, että jäljen tekokin on taas jäänyt.

Eilen käytiin eläinlääkärissä rokotuksilla. Sinne humpsahtikin vajaa 50e. Tytsy käyttäytyi kyllä nätisti, paitsi odotushuoneessa, jossa oli paljon koiria odottelemassa vuoroaan. Rauhoittuihan se sitten kuitenkin, kun hökellettyään totesi, ettei niitä moikkaamaan pääse. Piikit eivät tuntuneet missään, pöydällä seisominen pikkaisen pelotti, mutta siitäkin päästiin yli kun kiva täti antoi makoisia nappuloita.

Ei kommentteja: