lauantai 31. heinäkuuta 2010

Erään aikakauden päätös

Tällä viikolla ollaan käyty pariin kertaan koirapuistossa moikkaamassa Mysslaa ja Kleppaa. Tänään oli toinen kerta ja Veila -islanninlammaskoira oli myös menossa mukana, kuvat on tosin torstailta.
Oli ehkä vähän lämmin
Maastoutuminen
Myssla ja Kleppa emäntineen suuntaavat kokan kohti Kajaania, joten treffailumäärät vähenevät huomattavasti. Luottokaverien häviäminen viikottaisesta elämästä harmittaa sekä likkapientä että allekirjoittanutta. Toivottavasti löydetään jostain yhtä mukavia kamuja Muston ja Sallin lisäksi, joita voisi säännöllisesti tavata.

Saiva ja emäntä toivotteleevat hyvää matkaa ja käyttäytykäähän koiriksi!

2 kommenttia:

quu kirjoitti...

No voi että :( Onpa harmittavaa, kun kaverit lähtee pois. Vaan niin se näemmä kuuluu koirankin elämään se, että kaveripiiri muuttuu.

Myös me kaavaillaan muuttoa, Oulun lähikuntiin tosin. Ja yritetään punnita muuttoa myös Jekun kaverisuhteiden osaltakin. Tai sitten uuden koiraperheenjäsenen. ;)

Tavataanpa ensi viikolla :) Olen nimittäin nyt kuumeessa.. :(

wind-up toy kirjoitti...

Niinhän se on. Meidän jokaisen pitää nyt sopeutua siihen, ettei islantilaiset enää ole kuvioissa muuten kuin satunnaisesti.

Toivottavasti Jekulla säilyy yhteys kavereihin ja/tai löytyy uusia kamuja. Tai kenties saa jopa pikkuveljen tai -siskon. :)

Voi että. :( Pikaista paranemista!