maanantai 12. heinäkuuta 2010

Omalla porukalla metsässä

Pitkään aikaan ei olla käyty omalla porukalla vapailu-lenkillä, joten tänään napattiin vapaapäivää viettävä herra mukaan ja suunnattiin metsään ja hiekkamontuille. Oli aivan ihanaa käydä ihan vaan kolmeen pekkaan samoilemassa, viettää vähän omaa aikaa oman pikkuporukan kesken. Herralla ja miulla vauhti oli rauhallinen, Saiva pääsi pinkomaan sielunsa kyllyydestä.


Ihmisten lähellä pysyminen on mielekkäämpää silloin kun ei ole muita koiria matkassa, joten Saiva oli oikein kuuliainen ja kulki lähettyvillä. Eräässä vaiheessa kuului metsästä kova räsähdys, mutta silloinkin likka antoi asian olla, kun karjaisin. Loppuvaiheessa jumitti jonnekin hiekkakasan taakse, mutta se olikin ainoa "katoamistemppu". Hieno likka!

Heinäsirkka! Näiden perässä tuli pompittua

Ja tää on hämis, nää maistuu pahalle
Kaivuri, yksi lempipuuhista

Kato, kato! Näin hianon kuopan tein!

Juomatauko

Joi likka ihan kupistakin

Onhan tässä eurojakin mennyt vaihteeksi. Ostin uuden puolikuristavan, vanha on mennyt pieneksi. Saiva on todellinen Hurtta-typykkä, nimittäin Hurtan panta tarttui mukaan, hintaa jäi alennuksen jälkeen n. 14e, oli halvempi kuin Top Canisin. Ja ostettiin vihdoin ja viimein matkajuomapullo LilZoosta. Kallis oli; 8,50 e; mutta oli pakko ostaa juuri silloin, eikä valinnanvaraa ollut. Oulun näyttelystä tarttui mukaan täytteetön pehmoskunkki, 8e, josta olen haaveillut jonkun tovin. Saiva tykkää kovasti, vingutti eilisiltana sitä putkeen n. 15 min ja uusintarundin vielä parin tunnin päästä. Jälleen uusi hermosaha meidän talouteen.

Ei kommentteja: