perjantai 25. lokakuuta 2013

Hiippa 6kk

Pilipali täytti eilen jo puolivuotta! Aika menee hurjan nopeaa, eikä penikka osaa vielä paljoa mitään perustaitoja kummempaa. Hups. Koosta ei mitään hajua, vaakaa en omista ja viime viikonloppuna kotikotona käydessä ei tullut mieleenkään pyörähtää puntarilla. Harmillista sinänsä, mutta minkäs teet. Tässä kuitenkin pikaisesti otettu kuva sankarista.


Eilen pikkulikka pääsi ihan ilman isosiskon turvaa riekkumaan kuukautta nuoremman lapinkoiran Raijan kanssa. Raijan isosisko Oili oli myös mukana ja välillä vähän nujuutti pikkutyttöjen kanssa, mutta pääasiassa Raija ja Hilippa pinkoivat kaksistaan pitkin mättäikköjä ja painivat ja juoksivat ja painivat ja juoksivat. Kamera ei ollut matkassa, kun oli niin hirvittävän harmaata ja sateista ja synkkää ja yäk. Mutta uudestaankin kyllä tavataan, josko sitten saisi kuviakin!

Huomenna aamusta lähdetäänkin - taas! - reissuun. Tällä kertaa ensin Pohjois-Karjalaan ja siitä sitten matka jatkuu kohti Kemiä ja Oulussakin piipahdetaan. Riittää taas hulinaa pörrökaksikolla.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voi miten Hilpa on kasvanut! Miten tämä aika kuluu niin nopeasti, vielä ihan hetki sitten vasta onnittelin uudesta perheenjäsenestä..! Terveisiä pörrökaksikolle! :)