keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Riekut ja reissaamista

Erkkarin ohessa pidettiin pidennetty viikonloppu. Perjantaina tosiaan lähdettiin Ouluun ja lauantaina suunnitelmissa oli talvikyläläisten kokoontuminen, mutta sitä ennen Hilpa ja Väpä-veli sekä Musto kävivät luovuttamassa verta Hannes Lohen tutkimusryhmälle. Hilpa sieti verenvuodatuksen varsin hyvin, vähän nytkähti kun tunsi piston, mutta sitten oli ihan kivasti aloillaan. Nytpä on sekin hoidettu alta pois, hyvä me.

Illan alkaessa hämärtyä pakattiin hunnilauma autoon ja hurautettiin montuille tapaamaan Teppoa. Väpä olikin tullut jo aiemmin seuraksi, kun kasvattaja käytti sen verenluovutuksessa ja poitsu jäi yökuntiin kasviksen luokse. Muutama kuvatus, vaikka tosiaan alkoikin olla jo niin hämärä, että saalis jäi heikoksi.

Musto-poikakin innostui


Teppo ilakoi


Teppo

Väpä

Vanni ja Saiva
Sunnuntaina erkkarin jälkeen lähdinkin sitten oman lauman kanssa piipahtamaan Kemissä. Sielläpä ei olekaan tullut käytyä vuosiin. Ei meillä mitään ihmeellistä ohjelmaa ollut ja kamerakin jäi lenkeiltä matkasta, tylsä emäntäotus. Mutta nyt ollaan takaisin arjessa. Kiva oli reissu, kiitosta vain kaikille asiaan vaikuttaneille!

Ei kommentteja: