maanantai 19. marraskuuta 2012

Liebster Blog

Team Vallattomilta tuli Saivalle tunnustushaaste/palkinto. Kiitoksia paljon!


"Kyseessä on Liebster-palkinto, jonka ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia.

Varsinaista hommaahan tässä ei ole, vaan säännöt kuuluvat näin:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2.Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset, kelle jätit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen."

Jatketaan Lumeksen ja Allun oman ihmisen aloittamaa tyyliä, tunnustus/palkinto menee eteenpäin suomenlapinkoirille, jotka ovat enemmän tai vähemmän sukua Saivalle.  Ekana Talvikylän poppoo. Saikkosen isoisä löytyy Muston sukutaulusta kolmannesta sukupolvesta, Sallin suvusta löytyy tuttuja koiria neljännestä polvesta ja Vanninkin suvusta löytyy ainakin Saivan isoiso isoisä. Onnin suvusta löytyy tuttu Lumiturpa neljännestä polvesta. Tarutuulten koiriinkin löytyy yhteys, Hupilta kolmannesta polvesta ja Minkan isoisoäiti ja Saivan isoisoisä ovat sisaruksia. Jekun ja Jipon kanssa löytyy yhteisiä sukulaisia neljännestä polvesta. Kolmannesta polvesta löytyy sukulaisia myös Milkan kanssa.

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Heips! Minulle tupsahti kahdesta suunnasta tämmöinen palkinto; http://rollinsydan.blogspot.fi/2012/11/palkintoa-pukkasi-ihan-urakalla.html, ja ajattelin tarjota sitä myös teille :) Ja teillä näkyy tämä jo olevankin :D