perjantai 2. marraskuuta 2012

Kuunvaihteen pikakuulumiset

Töitä, töitä ja töitä. Maanantaina ehdittiin kuitenkin näkemään pitkästä aikaa kummityttöä. Tyttö tykkäsi hulluna, kuten aina ennenkin. Syötti Saivalle lehtiä, heinää ja katajanmarjoja. Namnam, tuumasi S, ja jätti vain lehdet syömättä. Oli vallan mukavaa, ja täytyypä todeta, että kyllä kummitettavasta koiraihminen kasvaa!

Marraskuun kunniaksi sekä Saiva että Pilvi(!) aloittivat juoksut. Huomasin asian eilen, mutta todennäköistä on, että ainakin Saivalla juoksut alkoivat jo toissapäivänä, mutta en ole seurannut alkamisajankohtaa tarkasti, kun sillä ei ole mitään merkitystä. Pilvellä taas ei periaatteessa pitäisi olla juoksuja tähän aikaan vuodesta, mutta kun Nita lopettelee juoksujaan ja Saiva on jo hyvän tovin niitä valmistellut (ja lykännyt Nitan juoksujen takia), niin tietysti pienimmänkin piti juoksut tekaista itselleen.

Meno on varsin hurjaa. Pitäisi saada videoitua tuota kouhkaamista. Pilvi vikittelee Saivaa minkä ehtii, ja toinen typerys lähtee mukaan. Mitenhän tätä jaksaa katella seuraavat viikot.

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Kohtelias koiratyttö se Saikkunen, kun epämääräisetkin tarjoomukset kelpaa. Koiraihmistä minäkin yritän kummitytöstä kasvattaa ja hyvin on projekti alkanut, vaikkei ipana ole kuin yksivuotias. Tyttö istuu iloisena lattialla ja kikattaa, kun kolme koirankuonoa nuuhkii ja kutittaa yhtä aikaa :)

wind-up toy kirjoitti...

Juu, Saikku on kohtelias likka. Lehdetkin otti suuhun asti, mutta pupelsi sitten ulos. :) Hauska kuulla, että sielläkin kasvatetaan tulevaa koiraihmistä! Oma kummityttöni on jo päälle kolmevuotias ja kasvatus on hyvällä mallilla, vaikka niin harvoin nähdäänkin.