keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kävästiin taas Kaenuussa

Tuossa viikonloppuna siis. Kuvia ei ole eikä tule, koska kamerani linssinsuojus päätti jumiutua totaalisesti objektiiviin kiinni heti alkutekijöikseen ja sain sen vasta eilen irti. Eli saatte tyytyä kuvattomaan reissuraporttiin.

Tavattiin ihmislapsia, allekirjoittaneen ja herran kummityttöä sekä tytön pikkuveljeä. Saiva ei suuremmin noista ihan pienistä vauvoista välitä. Tai no lähinnä ei noteeraa niitä laisinkaan. Saikkuli on muutenkin vieraita ihmisiä kohtaan kohteliaan välinpitämätön ja hyvin pienet ipanat eivät aiheuta minkäänlaisia tuntemuksia. Kävi Saiva poikavauvan haistelemassa, kun tämä pötkötti lattiantasossa vaipanvaihdon yhteydessä. Tyttö taas kiljahteli ja välistä jahtasikin Saivaa, kun "pieni Saiva-koira" on niin mielenkiintoinen ja ihana. Mukavasti alkaa tyttö kyllä ymmärtää, että silloin kun Saiva menee eteiseen niin koira haluaa levätä ja kunhan koira tulee eteisestä pois, niin sitten voi taas nätisti silittää. Tyttö heitti aivan innoissaan Saivalle palloakin, ja surkuhan siitä sitten tuli, kun pallo hävisi sunnuntaina jonnekin eikä sitä löytynyt enää mistään. Eli mukavasti meni ipanoitten tapaaminen jälleen kerran.

Lauantaina nähtiin Reetu-porkkista mökillä. Harmittaa, kun en niitä kuvia saanut. Saivalla oli siis to-del-la paljon virtaa ja Reetu oli täpinöissään tyttöseurasta. Saikkonen juoksutti Reetua ja poikaparkaa harmitti, kun ei ketteryys yltänyt aivan samalle tasolle pikkumustan kanssa. Reetuhan onkin huomattavasti isompi kuin meirän likka, joten ei voi vaatiakaan yhtä nopeita käännöksiä. Mukava oli Reetua nähdä. Saivallakin oli hauskaa, paitsi silloin kun ReetuRöö tunki nenänsä liian tiiviisti tytön takamukseen. Mutta sellaisia ne on nuo nuoret miehenalut, kyllä ne siitä oppii. Toivottavasti nähdään pian uudelleen!

Ei kommentteja: