keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Karvaisia vieraita

Saatiin eilen kylään mieluisia vieraita, nimittäin Lumeksen ja Allun! Lumes eli Tulettaren Benji on Saivan serkkupoika (Lumeksen emä ja Saivan emä siskoksia) ja Allu eli Aladin on Lumeksen "isoveli". Kyseessä oli ensitapaaminen, joten mentiin Saivan kanssa poikia pihalle vastaan. Odotettiin tyyppejä samassa kohdassa, missä yleensä odotellaan kaikkia muitakin kylään tulevia kavereita, joten S oli heti odottavalla mielellä liikenteessä: istui tiukasti aloillaan ja silmä tarkkana tarkkaili ympäristöä heiluttaen aina häntää, kun auto hiljensi kohdalla. Lopulta, kun pojat tulivat näkösälle, alkoi hännän heilutus ja innokas paikoillaan astelu.

Allu oli oikeinkin kohtelias, onhan kyseessä jo vanhempi herrasmies. Lumes oli hiukan innokkaampi tapaus. Ajateltiin ensi alkuun poikien omistajan kanssa, että Saivalla ja Lumeksella menee varmasti leikit hyvin yksiin, kun ovat niin samankuuloisia tapauksia, mutta niinhän siinä sitten kävi, että likka mielisteli Allua innokkaasti ja olisi ollut oikein kaveria. Lumes taas keksi, että Saiva on tyttö ja innostui oikein nuolemaankin.. sieltä nimittäin. Ja vaikka Saiva pitää koirista, niin tällaiset yli-innokkaat nuoret koirapojat saavat likan suivaantumaan. Eipä siitä leikkimisestä tullut sitten oikein mitään, kun Lumes nuuhki ja lipsutteli pyllyä ja Saiva antoi kiukkuiset lähdöt pojalle. Ja Lumeshan ei antanut periksi! Meitä nauratti, kun poitsu kävi kuonolla tökkäämässä Saivaa korvaan ja pinkaisi saman tien aina pakoon. Ja tätä samaa se toisti ja toisti kerta toisensa jälkeen. Toivotamme kuitenkin poijjaat tervetulleiksi uudemmankin kerran! Jospa Lumes rauhoittuisi seuraavalla kerralla nopeammin kuin viidessä tunnissa.

Sain otettua vain muutaman julkaisukelpoisen kuvan, kun oli sen verran hämärä päivä ja sisätiloissa piti kuvailla. Poikien emäntä otti poseerauskuvan kolmikosta, löytyy postauksen lopusta.

Lumes

Allu
Saiva (geelikampaus ala Lumes) ja Allu
Lumes rakastaa! Kuva: Lumeksen ja Allun emäntä
Mutta onnistuihan se yhteisposetus. Kuva: L&A:n emäntä

4 kommenttia:

leila kirjoitti...

Söpö tuo vimppa kuva, taidan teettää sen ihan paperiversioksi valokuvakansioon. :)
Laitoin yhteiskuvat Lumeksen blogiin, voipi käydä kurkkaamassa. :)

wind-up toy kirjoitti...

Kävinpäs kurkkaamassa ja nappasin itselleni talteen, kiitosta! :) Lainaan sitä vielä tähän blogiin, mainiten toki kuvaajan. :)

KatjaV kirjoitti...

Ihania kuvia :) Lumes ihan selvästi kuiskuttelee Saivan korvaan salaisia asioita ;)

wind-up toy kirjoitti...

Lumes kuiskuttelee salaisuuksia ja Saiva vain tuijottaa emännän kädessä olevaa namia. ;)