sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Lauman verran issikoita

Emännän Ruotsin reissu viivästyikin päivällä, joten ehdittiin vielä tänään treffeille. Käytiin moikkaamassa islanninlammaskoiria Mysslaa, Kleppaa ja Veilaa koirapuistossa. Muuten meni oikein kivasti, mutta loppupuolella piti toimia erotuomarina Veilalle ja Saivalle. Myssla ja Veila nujusivat ja S meni tietysti kolmanneksi pyöräksi katsomaan, jotta mitäs tapahtuu "miekkii tahon!". Saiva ja Veila tulee muuten ihan kivasti juttuun, mutta tässä tilanteessa Veila oli maassa ja siitä se äkkiä vetää herneen nenuun, jos Saiva tulee yläpuolelle. Kähinähän siitä syntyi, mutta onneksi ei tullut vahinkoja ja Saiva meni hieromaan sopua heti, kun päästin sen uudestaan irti.

Saiva itse

Veila

Myssla

Kleppa ja Klepan keppi
Normaalisti niin ketterä Saikkunen sai aikaan naurunpyrskähdyksiä kömpelyydellään.

Vaanimista

sitten syöksähdys!

.. ja Klepan harhautus onnistui 100%
Jatkotilanteessa Saiva kompastui

.. ja tuuskahti!
Koko sakki kyttää aidalla
Myssla, Saiva ja keppi
Lopuksi vielä nätti Myssla
Saiva sai myös ihailijan (taas vaihteeksi..) sakemanniuroosta. Jo se on kumma, kun pojat eivät jätä tyttöraukkaa rauhaan. Likka sai taas olla kipakkana.

2 kommenttia:

satu sorsa kirjoitti...

heippa! oi kuinka kaunis lapinkoira.minullakin on musta piti heti tulla katsomaan ja mustamerkein & sekarotuinen jeppe ja kissa nekku! käyhän meidän laumaamme katsastamassa osoitteesta: http://satu-82.vuodatus.net/ .ihania kuvia täytyy jatkaa juttujen lukemista! :-)

wind-up toy kirjoitti...

Kiitos! :) Kävin vastavierailulla, komeita koirapoikia siellä sinulla!