perjantai 4. maaliskuuta 2011

Oiva

Tapasimme eilen (torstaina) aamulla ihan uuden tuttavuuden. Sattuma ei kuitenkaan ollut kyseessä, vaan ihan sovitut treffit lapinkoirauroksen kanssa. Mistään lisääntymisestä ei toki ollut kyse, ei herranen aika sentäs! Täysin viattomat trehvit siis. Uhmasimme järkyttävää viimaa ja suuntasimme jäälle.


Saiva on melkoisen mutkaton tyyppi uusienkin tuttavuuksien kesken. Joidenkin samanikäisten narttujen kanssa pitää normaalia enemmän haistella ja tunnustella tilannetta, mutta muutoin S on tähän mennessä hyväksynyt ennakkoluulottomasti uudet kaverit. Niin kuin nytkin. Oiva (Peikkovuoren Mesikämmen) oli ensin hieman hämillään ylipirteästä tytöstä, mutta äkkiä löydettiin yhteinen sävel ja lähdettiin laukkomaan pitkin jäätikköä.


Oiva on oikein komea pian neljä vuotta täyttävä uros. Saiva pääsi oikein valioluokan seuraan, onhan O Suomen, Ruotsin, Slovakian ja Viron muotovalio. Ja käyttäytyikin nuoren neidon seurassa oikein mallikkaasti, mitä nyt pari kertaa piti vähän kokeilla, josko tytsy lämpenisi, mutta uskoi kiellot hienosti. Sukulaisuussuhdekin löytyy kaksikon sukutaulusta: Saivan isoäidin isänisä on sama koira kuin Oivan äidin isä. Vai miten tämä nyt pitäisikään järkevästi ilmaista.

Oiva ja hulmuava turkki

Kuvat ovat valitettavasti laadullisesti kehnoja pilvisen sään takia. Toki olisin voinut paneutua enemmän säätöihin, mutta karmaiseva tuuli sai minut luovuttamaan. Keskustelukin oli hankalahkoa, kun piti huutaa. Mutta toivottavasti päästään piakkoin uudestaan tapaamaan ja tutustumaan paremmin.

2 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Heippa!
Oiva on Assin velipuoli :) Ja komea onkin. Huomenna varmaan tavataan erkkarissa Vääksyssä. Jos emännän flunssa ei tästä paljon pahene. Saivalla näyttää olevan hurjasti kavereita :) Rapsutuksia!

wind-up toy kirjoitti...

Heippa! Kiva kuulla teistä! :)
Harmi kun ei ollut varaa lähteä Vääksyyn, olisi ollut kiva tavata Assi, mutta toivottavasti vielä joku päivä nähdään.
Saivan energian purkamiseksi on hyvä tavata viikoittain kavereita. ;) Ja tutut hyväksi koetut kaverit ovat emännän mielestä kivempia kuin tuntemattomat koirapuistossa. Harmi, kun näistä monista kavereista vain pari on sellaista, joita oikeasti päästään usein tapaamaan.
Rapsutuksia myös kauniille Assille!