lauantai 26. maaliskuuta 2011

Rölli

Vihdoin ja viimein se onnistui! Syksystä asti on suunniteltu paimensukuisen Röllin (Aina Valpas Maitomies) tapaamista, mutta aina on tullut viime tingassa joku este: juoksut, kennelyskä epäily tuttavapiirissä ja niin edelleen. Nyt kun sitten vihdoin ja viimein päästiin sopimaan tapaaminen koirapuistoon, niin emme antaneet hämärän sään ja lumisateen haitata (vaikka nämä elementit haittasivatkin amatöörin kuvaamista).


Röllillä on ikää hippasen vajaan vuoden verran, joten osasinkin odottaa, että innostuu Saivasta vallan mahdottomasti. Ja oikeassa olin. Aluksi leikkiminen oli aivan viatonta, hetken verran, kunnes Röttönen sniffasi Saivanterin takamuksen ja jihuu! Se oli menoa se. Saiva on onneksi melko pitkämielinen yli-innokkaiden teinipoikien kanssa, mutta kyllähän tämäkin tyttö alkoi sanoa vastaan ja vertakin löytyi parin pisaran verran Röllin vaaleiden karvojen seasta. Mitään reikiä ei löytynyt kummastakaan, joten kyseessä lienee ollut vain joku pikkuinen nirhauma jommalla kummalla jossain. Röllin ansioiksi pitää kyllä mainita, että yrityksen puutteesta ei voi poitsua syyttää!

Niin kukas sää oot?
Saiva näytti Röllin rinnalla kovin pieneltä



Sovimme, että tapaamme uudemmankin kerran, josko Rölli siihen mennessä vähän rauhoittuisi. Saiva on tietysti myös tehnyt juoksuja jo jonkun viikon verran, joten mahdollista, että sekin asiaan hieman vaikutti.

Selailkaahan blogia alaspäin, sieltä useampikin postaus Kajaanin reissulta.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Röttönen, tuommoinen hassu <3 Ei pahemmin edes uikuttanut automatkalla takaisin kotiin :) Mutta kyllä iltasella nukutti, ja vielä aamullakin :D

Kiitos Saivalle leikki- ja temmellysseurasta, kiittää Rölli :D

wind-up toy kirjoitti...

Saiva nukkui sen pari tuntia ja aloitti sitten leikin majapaikkamme koirien kanssa. ;D
Mutta hyvä ettei Rölli jäänyt kaipailemaan ja itkemään!
Kiitos myös teille seurasta. :)