lauantai 26. helmikuuta 2011

Tornion ryhmis

Kuva: Laura Posti
Tänään hurautettiin Tornioon näytelmöimään nuorisoluokkaan. Nuoria narttuja oli kahdeksan ja lapinkoiria yhteensä muistaakseni 45 tai niillä paikkeilla. Tosi hienoa sakkia oli liikenteessä. Ja päiväkin oli hieno, pilvistä, mutta täten siis pakkastakaan ei ollut kuin pari astetta.

Kehähommat meni muuten hyvin, mutta vaadin Saivaa seisomaan liian pitkään ilman palkkausta, joten tyyppi heittäytyi siinä vähän levottomaksi. Muuten oli nätisti likka, mittakeppiä ei tarvinnut edes vilkuilla ja nätisti antoi hampaatkin katsoa. Kehän jälkeen Saiva sai luvan leikkiä Tulettaren Diivan kanssa, joka oli mukana junnunartuissa. Tytöillä meni kivasti yksiin, joten saivat purkaa patoumia painimatsilla.

Matti Palojärvi oli tuomaroimassa ja pidin hänen tyylistään kertoa mielipiteensä ääneen. Saiva sai häneltä EH:n ja arvostelu näytti tältä:

"Musta ihannekok. Mittasuht. oikea, hyvä pää ja korvat, hyvä ylälinja. Riittävä raajaluusto ja kulmaukset, raajat oikea-asentoiset. Karvapeite ja häntä hyvät. Kevyt liike, oikea luonne."

Miten niin kehäravaaminen menee seuraamiseksi? Kuva: Laura Posti

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Olipa siellä paljon lapinkoiria. Onnea Saivalle hyvästä näyttelynmenestyksestä :)

wind-up toy kirjoitti...

Saiva kiittää kauniisti, mutta arvelee että tuollaiset missikisat on ihan tylsiä. ;)