sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Saiva 6 kk

No niin, Saivahan on nyt saavuttanut sen puolen vuoden iän ja nyt vasta saatiin tarpeeksi edustavia kuvia, emännän mielestä edustavia, Saivallehan kelpaisi varmasti nuo vauhdikkaammat, joita minä en kelpuuta. Painoa on se noin 11 kg ja säkä noin 41 cm (itse mitattuna, joten huom. virhemarginaali). Pyysin Mysslan omistajaa mittaamaan Mysslan, jotta olisi joku vertailukohta omille mittaustuloksille, että ehkäpä tällekin saataisiin joku varmuus.

Käytiin tänään läheisessä koirapuistossa, vaikka flunssa kolkuttelee ovella. Lähinnä halusin kokeilla puiston ulkopuolella kontaktia ja onnistui ihan ok, paremmin olisin halunnut sen menevän. Toisaalta en voinut paljoa vaatia, Saiva on niin pieni vielä ja puistossa oli sillä hetkellä vain yksi koira joka vinkui Saivalle, joten... Ja kun välimatkaa oli enemmän onnistui hyvin. Sain lähempänäkin kuitenkin lopulta kuuntelemaan ja katsomaan meikäläistäkin välillä, siitä palkkio ja leikkimään.

Mutta tässä nyt pari kuvaa isosta tytöstä, räpsittiin tänään pihassa.

Ylhäällä: yksi onnistuneimmista kuvista ikinä, näyttääkin ihan itseltään!
Alhaalla: elämä on varmaan ihan tylsää, kun lumet sulaa.


1 kommentti:

Nnetta kirjoitti...

Ompas sulonen! :)
Itselleni tulossa syksyllä (syys-lokakuussa) amstaffipentu, josko astutus nyt onnistuu, kaikki menee ok. ja JOS syntyy uros(uroksia).