torstai 25. helmikuuta 2010

Paketti saapui!

Saatiin tänään siis kaikkea uutta ja kivaa Saikkulille. Mysslan omistaja ilmoitti, että paketti on saapunut ja sehän sitten haettiin koirien kera, jonka jälkeen käytiin koirapuistossa telmimässä. Saiva alisti paikalla ollutta spanielikaveria nylkyttämällä, hittolainen. Toivottavasti ei nyt ihan vallattomasti ala tuollaista harrastamaan. Puistoilun jälkeen mentiin Mysslan omistajan luokse avaamaan pakettia ja sovittamaan tuotteita koirien päälle.

Eli asiaan. Valopanta, sopii. Heijastinliivi, sopii. Tosin se nyt on sittenkin keltainen, kun kävi pikkuinen kämmi tilausvaiheessa, mutta ei se nyt ole niin justiinsa. Enkä usko, että liivi mahtuu päälle täysikasvuisena, niin jospa sitten ostettaisiin oranssi vaihteeksi. Valjaat, sopii. Kasvuvaraa on jonkun verran, mutta se ei haittaa. Saa nähdä miten pitkään mahtuvat päälle.

Ihanaa, valjaat! Kuvasta näkyy, että takapuolen karvat ovat aika variksenpesä.
Ja tytöllä silmät kiinni.


Mysslan omistajalta ostettiin (maksu tulossa!) näyttelyhihna, musta. Myssla kun sai uuden omaan väriinsä sopivan.

Ai niin, savustetut possunnahkaluut ovat namia! Joten niillekin tuli käyttöä.

p.s. Nettikauppavertailussa PetenKoiratarvike toimii! Ei ongelmia ja tavara tuli nopeasti. Tekstiviesti saapui puhelimeen kun paketti oli noudettavissa. Itse en ollut "Peteen" yhteydessä, mutta heti tilauksen lähetyksen jälkeen huomattu kämmi (valjaat väärän väriset) oikeni helposti soittamalla asiakaspalveluun.

2 kommenttia:

Rumba kirjoitti...

Herrajesta, pitäiskö minunkin panostaa ja ottaa aamusta koirasta kuvia uusien vehkeiden kera... :D

quu kirjoitti...

Jeee! Tääkin pistää tilaten sieltä joku päivä!

Tosi kivat valjaat :)