tiistai 23. helmikuuta 2010

Pakettia odotellessa

Tilattiin Mysslan omistajan kanssa PetenKoiratarvike.comista koirille tarvikkeita. Sain kerrankin pidettyä itseni kurissa ja tilasin vain ja ainoastaan tarpeellisia juttuja, jotka on jo pidemmän aikaa olleet hankintalistalla. Tämän takia tämä nyt onkin niin jännää; pitääkö puolet lähettää pois vai kuinka käy.

Saiva ei varmaan näitä osaa arvostaa, kun eivät hyvälle maistu, mutta tällaisia odotellaan postiin saapuvaksi:

- valopanta, tosi kätevä(?) pimeässä, varsinkin pimeässä metsässä. Voin vain kuvitella miten hyvin musta koira katoaa iltaisella metsälenkillä lumettomana aikana.
- heijastinliivi, tätä ei varmaan edes tarvitse perustella? Toivottavasti tuli oikea koko.
- valjaat, pitkään on jo pitänyt ostaa, mutta on vaan jäänyt. Nämäkin nyt on tilattu mututuntumalla, joten toivon (toivokaa tekin!), että sopivat. Alessa olivat.
- nahkaluita. Sorruin kuitenkin ostamaan jotain Saivallekin mieluista. Ja nämä voi Nitakin rauhassa varastaa, kun ollaan käymässä, ilman huolta allergisista reaktioista.

Olen aika ylpeä itsestäni, etten tilannut yhtään lelua tai vinoa pinoa herkkuja. Sellaisiin on niin helppo sortua.
----------------------------------------------------
Edit: Vertailun vuoksi pakastin tänään MUSCH -koiranmakkaraa koulutustuokioita silmällä pitäen. Makua en osaa mennä arvostelemaan, mutta ainakin pilkkomisvaiheessa M tuppasi hajoamaan toisin kuin J&V, joka pysyi tiukkana pakettina koko ajan. Joten vastaisuudessa valitsen mieluummin J&V:n kuin M:n

2 kommenttia:

quu kirjoitti...

Tosi kiva lukea näistä nettikaupoista - olenkin miettinyt tilaamista jostain, mutta noviisina en ole uskaltanut tilata koirantarvikkeita.

Millainen toimitusaika oli ja millaiset pisteet antaisit asiakaspalvelusta? :)

Voisin Jekulle tilata kanssa jotain, mitä sekään ei tietty osaa arvostaa ;)

wind-up toy kirjoitti...

Tästä Petenkoiratarvikkeesta en osaa vielä sanoa mitään, kun paketti ei ole saapunut. Mutta kerron kyllä täällä tuloksesta :D

Aiemmin olen tilannut Petnetstoresta koiratarvikkeita ja siitä ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa. Pedin vaihto suurempaan kokoon onnistui ilman minkäänlaista ongelmaa ja tuotteet tulivat luvatun toimitusajan sisällä. :)