maanantai 23. marraskuuta 2009

Tulevaisuuden suunnitelmia

Mysslan omistaja heitti ilmoille ajatuksen, että jos käyttäisin pikku Saivaa maaliskuussa Kemijärvellä näyttelyssä pentuluokassa. En vielä lupautunut, mutta asia jäi kuitenkin korvan taakse muhimaan. En ole kovin näyttelytyyppiä, enkä ajatellut tuostakaan näyttelykoiraa, mutta miksipä sitäkin ei voisi kokeilla? Joten kenties meidät nähdään Kemijärvellä maaliskuun lopussa.

Tästä sitten virisi ajatus, että voisi mätsäreissä käydä, taitaa ainakin tammikuussa olla tällä suunnalla jotkut mätsärit. Pitäisi käydä kurkistelemassa eläinkauppojen ilmoitustauluja, että tietäisi paremmin. Ei kuitenkaan ihan kylmiltään näyttelyyn uskalla lähtä. Siellä kun pitää osata käyttäytyä.

Ja näistä mätsäreistä sitten virisi ajatus, että josko ilmoittauduttaisiin jollekin pentukurssille, kun toinen rokotuskin on kuitenkin ihan kohta. Katselin sitten tarjontaa niin tammikuulle ainakin koirakoulu näytti seuraavaa pentukurssia tarjoavan, toinen niistä on jo täynnä! Joten äkkiä pitää miettiä, josko sinne ilmottauduttaisiin. Siitäkin saisi treeniä tuohon käyttäytymiseen. Varsinkin kun ne toiset koirat on vaan niiiiin kivoja! Että osaisi rauhoittua vaikka ympärillä olisikin kaverilauma. Jaa'a.

Niin ja taidettiin keksiä eräs juttu tähän haukuntaan, joka ei siis todellakaan ole yltiöpäistä! Mutta sunnuntaina koiruus jäi yksikseen taas kerran ja kun tultiin takaisin (oltiin poissa puolisen tuntia) niin ovelta kuulosteltiin, että kauhea ulvominen kuuluu sisältä. Eipä siinä auta kuin odotella ja toivoa ettei valittaja ole kotonaan. Yleensähän kun on tätä yksinoloa treenattu niin itse olen ollut töissä ja herra on sitten välillä hävinnyt paikalta. Tällöin ei ole koskaan haukkunut eikä ulvonut takaisin tullessa. (Joskus ihan alussa haukkui jotain nukkea pöydällä, kuten aiemmin olen tainnut todeta.) Kerran aikaisemminkin ollaan lähdetty yhtä aikaa pois, jolloin myös saimme odotella haukun laantumista. Joten voisiko olla niin, että Saivalle on liikaa kun me kummatkin lähdemme yhtä aikaa pois, mutta kun toinen poistuu ennen toista, niin sen vielä "suvaitsee"?

Eipä siinä muuta kuin treenaamista asian suhteen, nyt kun lomakin alkoi.

1 kommentti:

Rumba kirjoitti...

Mitään tarvi pennun osata käyttäytyä :D Ei ainakaan Mysslalle mitään opetettu ennen erkkaria! Mutta sehän menikin miten meni ja junnuluokka on kuitenkin eri kuin sitten aikuisena...