keskiviikko 19. elokuuta 2015

Neiti Hip läpivalaisussa

Koitti se päivä, kun oli aika viedä sijoitusneitokainen virallisiin röntgenkuviin. Matkaseurana oli Saiva ja myöskin kuvattavaksi päässyt/joutunut Raija. Hilippa kävi iloisena hakemassa rauhoituspiikin, kun emäntä vielä täytteli vaadittavia lappusia, ei ollut kuulema edes huomannut piikkiä, kun oli pitänyt niin tiiviisti tiirata pihan tapahtumia.

Kuvat otettiin vanhanaikaisesti, joten tähän lisäämäni kuvat ovat olen ottanut valotaululta rtg-kuvista, joten laadussa ei ole hurraamista. Pöydällä olleet roskatkin mukavasti pilkottavat kuvista. Lonkka- ja kyynärkuvat lähtivät asianmukaisesti Kennelliiton kierrokselle, mutta näkeepä tuosta, että lonkat pistää jännällä. D:tä pelkään, C:tä toivon. Löysät ja matalatkin, onneksi muuten ihan siistit miun silmään. Kyynärät näytti mun silmään ihan hyvältä, tosin nollan ja ykkösen rajaa en aina oikein osaa arvioida itse. Selkä julistettiin epävirallisesti terveeksi, ne kuvat ei liittoon lähteneet.


Herätyspiikin saatuaan Hips kuuli ulkona haukahtavan Saivan ja sinkosi "haukkuen" (= epämääräisesti ölisten) ovelle huterilla jaloillaan. Melkonen hönö eläin! Käynnin hinnaksi tuli vain 140 e! Nyt nukutaan pari tuntia krapulaa pois ennen kun lähdetään loppu loman ajaksi kotipaikalle ja mökille.

4 kommenttia:

maija-liisa kirjoitti...

Oijoi. Täällä on ainakin kaikki peukut pystyssä, että lonkat tulisivat C:nä takaisin! Oletko Hilpan liikkeissä tms. huomannut mitään erikoista ennen näitä kuvia?

wind-up toy kirjoitti...

En oo huomannu mitään, mikä olisi aiheuttanut huolta. Kevyesti ja kivasti se on aina liikkunu. Ehkä hieman lyhyellä potkulla, mutta sen oon laittanu luisun lantion piikkiin.
Harmittaahan tuo, mutta eipä näille mitään voi. Eletään niillä mitä geeniarvonta suo.

Aliel kirjoitti...

Voi kökkö, kurjia aina tällaiset uutiset. :( Mut ootellaan nyt se kennelliiton kierros vielä, et mitä mieltä siellä on. Rapsuja Hilpalle (ja Saivallekin)! :)

wind-up toy kirjoitti...

Kiitos myötätunnosta ja likat ottaa aina ilomielin rapsutuksia vastaan!