sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Valoa, valoa ja valoa!

Triplasti valoa meidän päivään! Saiva on ollut nyt muutaman viikon liinakuurilla, eli liina roikkunut perässä metsälenkeillä. Metsälenkeillehän ehditään lähinnä viikonloppuisin, kun silloin on vapaata eli pääsee valoisan aikaan ulkoilemaan. Eilen sitten koitti se päivä, kun päätin kokeilla, mitä ollaan saatu liinalla aikaan. Ja aijai, kun olikin hienosti Mustasurma kuulolla ja piti ja haki kontaktia allekirjoittaneeseen.

Tänään sitten uudestaan sama homma. Kerran ehti kiepaisemaan mutkan näkymättömiin, kun olin vaipunut ajatuksiini, mutta tuli hetimmiten takaisin, kun käsky kajahti. Toisella kertaa meinasi ryysätä pusikkoon. Tiukka EI ja Saikkonen pysähtyi seisomaan. Nenä väristen se tuijotteli pusikkoon, joten jotain siellä liikkui. Se vilkaisi minua ja sanoin, että ei sinne. Sai istahti kankuilleen, vuoroin vilkaisi minua korvat litassa ja vuoroin kurkisteli pusikkoon. En sanonut mitään, tarkkailin vain ja odotin. Hetken tuumattuaan Saiva kipitti luokseni ja sai suuret kehut ja palkan! Aika mainiota, että näinkin vähällä muistuttelulla ollaan saatu näin hyvä tulos aikaan, oon erittäin mielissäni!

Tänäänhän on myös ensimmäinen adventti ja aamulla oli hetken sen verran selkeämpää, että saimme pienen hetken nauttia auringosta. Kaiken tämän kunniaksi virittelin meille hieman joulua tänne kotikoloon ja otin ohimennen muutaman jouluisen kuvan likoista. Kuvituskuvina siis pari making of:ia, katsotaan pääseekö varsinainen kuva joulukuvaksi asti.


Ei kommentteja: