maanantai 2. toukokuuta 2011

Toinenkin kehunappi!

Usmalta (Suklaamuru), Seidalta (Kermakaramelli) ja Ainulta (Salmiakkipastilli) tuli toinenkin tunnustus. Saiva ihan punastuisi, jos punastuminen vain näkyisi mustilta poskilta.


Kehunappi kuuluu antaa eteenpäin kolmelle muulle nätille bloggaajalle ja lisäksi laittaa esille 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästä ja kertoa niistä vähän. Aloitetaanpa niistä kuvista sitten.

Ensin kuva vuodelta 2009, kun Saiva oli ihan pikkuruinen ja aamulla oli tullut talven ensimmäiset lumet.

Saivan ja Mysslan ensitapaamiselta kuva.

Pentukuvia on niin vähän, että vaalin niitä kuin kalleinta aarretta. Mutta pistetääs kolmanneksi ja viimeiseksi kuva tältä päivää. Meille nimittäin tuli iiiiiso paketti; emäntä sijoitti tulevaisuuteen ja hommasi vihdoin ja viimein kevythäkin. Reilun kokoinen niin mahtuu mukavasti vaikka kaksikin koiraa olemaan. Saiva tutustumassa häkkiin.

Nättinappi lähtisi eteenpäin nätille Niuniulle, komeille pojille Eetulle ja Moskulle sekä komealle sakemannipoitsulle Carolle. Me haluttaisiin antaa useammallekin, mutta kolmelle sai antaa. Voidaan kai nyt vähän sen verran rikkoa sääntöjä, että jokainen joka haluaa esitellä ennen julkaisemattomia kuvia näteistä koiristaan, niin saa napata napin.

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Voi, miten söpönen pentukuva Saivasta. Oli se kyllä kovasti saman näköinen pienenä kuin Usman Utupentu :)

wind-up toy kirjoitti...

Sitähän minä sanoin. ;) Pienet mustat tytöt.