maanantai 2. toukokuuta 2011

Kehuja

Blogimaailmassa on kuulema tapana jaella tunnustuksia toisten blogeille. Saiva sai tämmöisen tunnustusnapin Suklaamurulta ja Kermakaramellilta + yhdeltä salmiakkipastillilta. Kiitosta!

Jotta tämmösen napin voi hyvällä omallatunnolla ottaa vastaan, niin pitää vastata muutamaan kysymykseen. Kokeillaanpa siis.

1. Milloin aloitit blogisi?
- Emäntä pykäsi blogin pystyyn lokakuussa 2009, kun pennun kotiutumista piti odotella vielä noin viikon verran.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
- Täältä löytyy kaikenlaista juttua Saivan elämästä. Varsinkin alussa emäntä oli niin innoissaan kaikesta mitä pentu teki, että juttua riitti pienimmistäkin asioista! Nyt kun Saiva on kasvanut niin postailujakaan ei tule enää niin paljoa, mutta edelleen pyritään kirjoittelemaan kuulumisia, harrastusjuttuja ja treffailuraportteja.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
- Saivan blogi on erityinen, koska se on meidän rakkaan pikkuisen erityislaatuisen koiran blogi.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Emäntä on aina ollut kova kirjoittamaan, joten oli jokseenkin luonnollista aloittaa kirjoittelemaan oman koiran kuulumisia. Ja samalla voi tarkistaa blogista asioita, joita ei meinaa muistaa. Blogien kautta saa myös kavereita, joten ratkaisu oli parempi kuin perinteisen päiväkirjan kirjoittaminen.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- En oikeastaan mitään. Olisi kiva jos otsikko kuuluisi "Saiva ja ---", mutta toistaiseksi hyvä näin. Aika vastottain lisäsin nuo välilehdet yläreunaan, mikä oli mielestäni ihan mukava uudistus.

Kehumisen henkeen kuuluu, että kehutaan myös muita. Saivan kanssa tykätään kaikista sivupalkissa esiintyvistä blogeista, mutta erityisesti tahdotaan kehua Saivan hyviä kavereita Mustoa ja Sallia, jotka on niin mahtavia kamuja, samasta syystä myös Mysslalle ja Klepalle. Onnille, Ilonalle ja Myylle myös nappi, toivottavasti päästäisiin teitä tapaamaan taas joskus.

Ei kommentteja: