perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kroko ja hihnahaaveilua

Käytiin Mustissa & Mirrissä. Kiukuttaa, Saivaa ei. Saiva sai krokon ja suorastaan nautti rapakelistä. Minä puolestani en raaskinut ostaa melkein 50e maksanutta monitoiminahkahihnaa, eikä muutkaan hihnat sitten kelvanneet kun tuo tyyris yksilö kummitteli mielessä. Sain kuraisen koiran ja itselleni märät kamppeet (alkoi sataa). Likkakin alkoi loppumatkasta kiukutella, kun ei saanut maistella mitään roskia.

Onneksi sentään nauttii nyt krokostaan täysin siemauksin. Ensinhän sitä piti taas viskellä ympäriinsä, mutta nyt sitä voi jo pureskella.

Tää on muuten hyvvää!
Ostettiin myös hirvennahkarulla, vaihtelun vuoksi. Melko kallishan se oli, mutta Lumes kovasti suositteli ja mainosti kestäväksi. Veikkaanpa, että tämä uusi tuttavuus täytyy komentaa ennen kuin sitä voi nakertaa.

Edit: Pakko lisätä kun kiukuttaa emäntää tämäkin taas vaihteeksi; blogger pilaa aina muuten hyvälaatuiset kuvat!

3 kommenttia:

leila kirjoitti...

Nahkahihnoilla (ja -pannoilla) on kyllä ihan mukavasti hintaa... Mä haluaisin Lumekselle sellaisen paksun niittipannan, mutta menee pikkasen yli budjetin.

Toivottavasti olette Saivan kanssa tyytyväisiä hirvennahkarullaan, mä en muita nahkaluita enää suostu edes ostamaan, on se niin paras.

wind-up toy kirjoitti...

Niillä on, pannoilla myös. Tuo eka nahkahihna ostettiin alesta, mutta taisi olla jotain sekundalaatua kun huoltamisesta huolimatta on jo noin rispaantunut.

Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen tuohon luuhun, vaikuttaa ainakin kestävältä eikä ole sellaista höttöä kuin jotkut. :)

quu kirjoitti...

Söpösti Saiva jyrsii krokoaan. :) Jekku sai Sirulta lahjaksi vihreän krokon. Ei olla vielä esitelty krokoa ja Jekkua, mutta josko tälle iltaa saisivat "tavata" ;)