sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Hupi ennen työtä

Tällä viikolla on useampaan otteeseen ehditty tapaamaan Mysslaa ja Kleppaa. Puistoilemassakin käytiin kaksikon kera ja nähtiin siellä myös pitkästä aikaa Veilaa. Veila oli selviytynyt valeraskaudestaan eikä nyt tarvinnut Saivalle turhia pöristä. Oli ihanaa kun leikkivät kunnolla keskenään! Saivakin pääsi tosissaan spurttailemaan.

Eilen, lauantaina, käytiin Mysslan synttäreillä. Neitokainen täytti kaksi vuotta, onnea vielä! Vietiin lahjakin, mutta ei se kovin jaksanut kiinnostaa; koirakaverit vei voiton. Muistin jopa ottaa kameran mukaan.
Synttärisankari
Mää niin tykkään susta!

Kolmen kopla

Islantilaisten emännän kanssa mietittiin mitenköhän Klepan ja Saivan yhteiselo jatkossa lutviutuu. Tylleröillä ei ole kovinkaan paljon ikäeroa ja Klepalla on tietyllä tapaa aika kova luonne. Ei anna helpolla periksi ja puolustaa kärkkäästi omaa tilaa ja tavaroitaan. Saiva on helposti alistuva ja on aina antanut isompien viedä luutkin suusta ilman mutinoita, mutta epäilen ettei sekään anna itseään nuoremman hyppiä nenille. Lopullinen nokkimisjärjestyksen selvittely lienee todennäköinen jossain vaiheessa.

Tänään käytiin Match Show'ssa, mutta ei osallistuttu. Oltiin turisteina rauhoittumassa ja treenaamassa kontaktia. Sainpa Saivan jopa seuraamaan! Aika kaukana ollaan tosin vielä siitä, että likka seuraisi nätisti vierellä ilman meikäläisen kumartelua, mutta tästä se lähtee. Viileä sää pääsi yllättämään, joten kovin pitkään ei oltu. Yllätyin tosin positiivisesti; rauhoittumiseen meni huomattavasti vähemmän aikaa kuin viimeksi treeneissä!

Ei kommentteja: