lauantai 25. huhtikuuta 2015

Hilpan päivää!

Se on aina meillä pienen juhlinnan paikka, kun jompikumpi koirista täyttää vuosia. Tänään Hips täytti peräti kaksi vuotta ja sen kunniaksi suunnattiin parin tunnin aamulenkille metsään. Sitä ennen kävin ostamassa Saivalle uuden 15-metrisen liinan Biltemasta (9,90 e), luonnonkuminen vaihtoehtokin mietitytti pitkään, mutta kun tuon halvemman nyt Biltemasta sitten hain, eikä tarvinnut postituksiakaan odottaa, niin siihen lopulta päädyin. Vanha hankintani pyykkinaru ei oikein aina halunnut oieta säilytyksen jälkeen, plus siihen en saanut koskaan hankittua lukkoa. Koko talvihan Saivan kanssa on muisteltu luoksetulemisen tärkeyttä ja hyvin se nytkin oli kuulolla. Haluan nyt lumien sulettua varmistella tätä vielä liinan kanssa. Tytöille tilasin myös uudet valjaat, jotka saapuivatkin sopivasti tällä viikolla. Eihän siitä kauaa ole, kun Hilpalle yhdet valjaat tilasin, mutta ne sitten kuitenkin jäi pieneksi, kun karva kasvoi takaisin. Valjaille tuli postituksen kanssa hintaa 62,50e.

Mutta tässä niitä kuvia, sen pidemmittä puheitta! Onnitteluterkut kaikille Hipsun sisaruksille ja kiitos Emmalle ihanasta pikkuneidistä, joka päivä päivältä kasvaa omaan paikkaansa meidän pikku laumassa!

Neiti kaksivuotias
Saikku seikkailee

Mie järrrrsin


Kellahdus
Ja toinenkin








Kuolajojo


Kannon uusi elämä
Hei, joko jatketaan?

Leikitään vielä, jookojookojooko
Niinkö näin!



Kotona sitten kakuteltiin!

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Mie järrrsin, oikein kunnon hyvänmielenkuva :) ♥

Todella kivoja kuvia karvapuuhkista!

Meillä on Maurilla ihan hillitön karvanlähtö meneillään. Olen harjannut ja harjannut käteni kipeiksi tässä viimeisten viikkojen aikana. Nyt jos vihdoinkin alkaisi (ehkä?) vähän vähenemään se irtokarvan määrä.. sitten kun se loppuu, niin aloittaakin Tahvo saman ;)

wind-up toy kirjoitti...

Kiva kun kuvat kelpasi. :)

Meillä vasta ootellaan karvanlähtöä, Saiva on vähän aloitellut, mutta Hilpa aloittanee touko-kesäkuussa ja sittenhän sitä riittää!

Terhi kirjoitti...

Liina on kyllä hyvä juttu. Wiimalla on vähän samanlaista taipumusta lähteä nenän perässä retkilleen - joskin nyt kun asiaan on kiinnitetty huomiota, niin tilanne on parempi - mutta liinan kanssa ulkoillessa on turvallisempi olo. Koiralla on vapaus, mutta minulla on 'hätäjarru' :)

Onnea syntärisankarille! Ja mikä hieno kakku!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokoiset Saivan ja Hilpan valjaat on? Olen itsekin miettinyt manmatin valjaita sirolle pienelle lapinkoiranartulleni mutta koko mietityttää.. :)

wind-up toy kirjoitti...

Hilpan valjaat on kokoa XS ja Saivan S, ja tosiaan Manmatin Distance-valjaista kyse. :) Aiemmin Hilpalla oli Manmatin Softit, mutta ne on on tosiaan pikkuisen turhan naftit sillon kun neiti on karvassaan. Säätövaraa on reilusti vatsan ympärille, kunhan muuten onnistuu valkkaamaan sopivat!