lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kehityskuvatuksia

Hiljaiseloa ollaan vietetty koirain kanssa. Mie päivät töissä ja helteitä on piisannut, joten olen panostanut pitkiin aamulenkkeihin, kun iltaisinkin alkaa väsy painaa jo varhain. Mökillä käytiin pari viikonloppua takaperin ja kuviakin tuli otettua, josko tässä flunssan kourissa jaksaisin ne vielä tän viikonlopun nimiin käydä läpi. Torstaina käytiin helteestä huolimatta pikaisesti vähän treenailemassa Alman ja emäntänsä kanssa. Eihän siitä mitään tullut, kun ei oikein löytynyt keskittymiskykyä kummastakaan koirasta. Almasta otin 1v kuvat ja Alman emäntä sitten ystävällisesti otti miun koirista seisomapotretit.

Tässäpä treenikamu Alma.Ja S. Aikkonen kuukautta vaille viisi(!) vee. Päivitin samalla Saivan infosivun, Hilpalta päivitinkin jo aiemmin.


Sekä Hilipaloo 1v 2kk.


Perushuollon (kynsienleikkuu, harjaaminen) lisäksi sain tänään aikaiseksi hierottua Saivan. Jostain syystä se menee aina toispuoleisesti jumiin niin, että toinen lapa ja vastakkaisen puolen kankku. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta nyt ei jumit ollu pahana, joten josko oisin saanu itse ne avattua.

Viimeaikoina on omien murheitten takia tullut hieman laiminlyötyä koiria. Lenkillä ollaan tietysti käyty, koirapuistossakin juostu ja aamuruoan ne saavat aina kongeista. Mutta jotain muutakin puuhaa sitä haluaa otuksilleen tarjota, joten otin itseäni niskasta kiinni. Hoksasin, etten ole tainnut Hilpalle koskaan piilottaa nameja pitkin asuntoa, mikä on yksi Saivan lempipuuhista sisätiloissa. Joten kävin suljetun oven takana piilottamassa ensin nameja Saikulle ja päästin sen sinne puuhailemaan sillä välin, kun piilotin Hilpalle nameja toiseen huoneeseen. Se sai vielä helpotukseksi kulkea perässäni ja nappasikin monta namia heti, mutta kaikkiin ei ehtinyt mukaan. Laitoin sitten namipussukan pois ja Hilpa pari sekuntia mietittyään lähti nuuskuttelemaan ympäri huonetta loppuja nameja etsimään. Blondi hoksasi nopsasti jutun juonen.

Ei kommentteja: