lauantai 28. kesäkuuta 2014

Tokotteluja

Tokoiltiin tuossa viikko ennen juhannusta. Juhannusviikon treenit jäi välistä reissuvalmistelun takia ja tällä viikolla treenit jäi viisaudenhampaiden poiston takia. Ensi kuun treenit läväytän yhteen päivitykseen. Kirjaan näitä ylös lähinnä itseäni varten, jotta mielessä pysyy että mitä on tehty, mutta toki saa mieluusti kommentoida jos joku jaksaa näitä lukea ja tulee jotain ideoita mieleen.

Hilpan kanssa perussettiä taas: sivulle, maahan, seiso ja lisäksi otettiin nyt vähän enempi paikallaoloa. Yritän saada maassa olemiseen kestoa, kovin on vielä malttamaton tyttö. Treenikaveri Raija on tässä paljon edistyneempi, mutta perässä tullaan! Sivulletulo on jo aika kiva, mutta käskysana ei oo vielä mennyt perille asti, joten käsiapua tarttee edelleen.

Saivan kanssa myös paikallaoloa, kestoa paikkamakuuseen ja malttia siihen ettei singahda heti istumaan, kun palaan vierelle. On niin hätäisiä ja nopeita liikkeissään nämä miun likat, että pitää nyt panostaa tähän puoleen ja käyttäytyä itse rauhallisesti josko se mieliala tarttuisi hauvoihinkin. Koiratanssihupsutteluja otettiin Saivan kanssa, se tykkää kovasti kun liikkeet "ei ole niin justiinsa". Pujotteluun pituutta ja voisi kehitellä myös välillä jonkin uuden liikkeen kun vanhat on niin hyvin hanskassa. Tanssahtelun mukavuus näkyy ilmeisesti myös siinä, että Saiva tarjoaa erittäin helposti kierähtämistä, kun sen käskee maahan, vaikka käskysanat ovat aivan erit erilaisilla äänenpainoilla. Likka vaan innostuu niin kovasti, ettei malta kuunnella, kun vaan seuraa miun ilmeisen vaivihkaisia eleitä, mitkä viittaavat siihen, että maankamaraa kohti pitäisi liikahtaa. Eli soosoo emäntä, olepas tarkempi.

Hilpankin kanssa aloittelin pujottelun opettamisen. Sillekin tekee hyvää tehä höpsötyksiä. Olihan likka vähän ihmeissään, että jalkojen välistäkö pitäisi muka kulkea. Pöhkö eläin.

Päivittelin vähän tyttöjen esittelyjä, Saivalle pitäisi vielä tuoreet kuvat räpsiä. Ja Hilpa mokoma taitaa taas valmistella pikkuhiljaa juoksuja, ainakin lisääntynyt nuuskuttelu viittaa kovasti siihen. Malttaisi nyt vielä mokoma, että pysyisi edes se 5kk väli..

Ei kommentteja: