lauantai 1. maaliskuuta 2014

Passikuva


Pitkästä aikaa paisteli aurinko ja yritin käydä nappaamassa Hilpasta uutta nassu- ja rakennekuvaa. Noh, nassukuva onnistui niin kuin neiti Yksinkertaisesta yleensäkin, mutta seisomista se vaan ei hoksannu namien nakkelusta ja kaikista muista yrityksistä huolimatta, kuten alla olevasta kuvasta näkyy. On se uskottava että tartten assistentin tai vaihtoehtoisesti kamera pitäisi viritellä seisomaan yksikseen johonkin ja ottaa laukaisimella kuva. Tosin jalusta on rikki, joten ehkä assistentti olisi helpompi ratkaisu?

"Mitä tahot, täh?"
Omaan silmään Hilpa on ainakin vielä kovin kevyt kokonaisuutena. Sillä on leveä selkä, mutta kevyt kuono, loiva otsapenger ja kovin kevytluustoiset raajat. Katsotaan vahvistuuko Piippa ajan kanssa, meitähän tuommoiset pikkuseikat ei haittaa. Hilpan olemus ei myöskään ole niin matala ja ahmamainen kuin Saivan, mutta toisaalta sillä on paremmat liikkeet. Hyviä ja huonoja puolia molemmissa siis.

Näyttelysuunnitelmia meillä ei varsinaisesti ole. Hilpan omistaja toki saa Hilpan kehään viedä (tai käskeä mut viemään), mutta juuri tänään harjasin ipanasta taas aimo kasan pohjavillaa irti, joten katsomme ehkä syksyllä uudelleen. Keskitytään nyt muihin juttuihin, kuten hakuilun aloittamiseen, tottisteluun ja retkeilyyn. Samat suunnitelmat on Saivalla, eli ei näyttelyitä vaan ennemmin tottistelua ja mejää. Allekirjoittaneella alkoi kaksi viikkoa sitten työt, joten ihan niin paljon aikaa ei ole koirille antaa kuin vielä tovi sitten, mutta näillä mennään. Nyt kevään mittaan aion hankkia loput tarvittavat varusteet vaelluksia silmällä pitäen, ja kesällä sitten käydään mahdollisimman paljon tallailemassa maita ja mantuja.

2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Minusta Hilpalla on tosi nätti ilme. Vähän kettumainen ja värit, vaikkei olekaan ketunpunaiset, myötäilee ilmettä tosi kivasti.

Näyttelyt ei ole munkaan juttu Wiiman kanssa, yksissä ollaan oltu, mutta ehkä silti joskus vielä uudestaankin, kun olihan se ihan kiva päivä.

Ja itse asiassa ajattelin viedä Wiiman toukokuussa ryhmänäyttelyyn kun semmonen järkätään tässä ihan vieressä, ja on vieläpä mukavasti ulkonäyttely, mutta saapa nähdä saako Wiima lähtöpassit kehästä, sillä niin paljon lähtee karvaa myös siitä nyt. Wiima sopisi paremmin porokoiran kehään =)

wind-up toy kirjoitti...

Sillä kyllä on nätti nassu, vaikka itse sanonkin. :) Tykkään paljon. Ja tuommonen meidän (napa)kettuhan se on. ;)

Näyttelyissä on mukavinta nähdä vanhoja ja uusia tuttavia sekä tietysti koiria. Tsemppiä vain kehään ja terkkuja yhdeltä karvattomalta toiselle. :D