keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Valkoisia kamuja

Maanantaina Hilpa kävi rehvaamassa 6 kk ja 1,5 vuoden ikäisiä havannankoiratyttöjä. Havannat oli melkoisen innokkaita tyyppejä, mikä vähän ensin kummastutti uniltaan herätettyä Hilippaa, mutta sitten kun lapinpörrö pääsi vauhtiin, niin osat vaihtuivat ja Sohvi ja Tiitu syöksyivät tuolin alle emäntänsä jalkoihin turvaan. Jaa, miten niin miun pikkukoira on riiviö?







Saman päivän iltana myös Saivan Tedi-kaveri kävi pistäytymässä pikaisesti, mutta siitä ei ole kuvia. Innokkaan 10kk ikäisen valkkarin kanssa ois ollu niiiiin jännä temuta varsinkin kun Saivakin oli kaverista niin innoissaan, mutta vähän hirvitti ku äijänköriläs tuli kohti. Reippaasti Hips aina juoksi Tedin perään, mutta sitten pikapikaa jonkun jalkoihin turvaan heti, kun Tedi lähti kohti. Valkkaripoika kyllä näyttikin vähän siltä, ettei se oikein tiennyt, että onko pentunen joku, jonka kanssa leikkiä vai joku, jolla leikkiä.

Meille tuli myös ihmisvieras muutamaksi päiväksi kylään maanantaina, joten Hilpalla on riittäny actionia. Nyt olenkin yksikseni täällä pari päivää hoitaen viiden piskin laumaa ennen kuin kotiväki saapuu ja sitten saadaan kivoja vieraita, kun Hilpan kasvisäiskä/omistaja saapuu oman laumansa kanssa visiitille.

Ei kommentteja: