torstai 22. lokakuuta 2009

Märkiä tassuja

Eka yö on nyt onnistuneesti takana. Makkarin lattialla nukkui, suurimmaksi osaksi sängyn alla, jonne mahtuu juuri ja juuri. Petikin olisi toki ollut tarjolla, mutta lattia vei voiton. Hetken verran piippasi aamuyöstä, rapsutteli vähän ovea, mutta rauhoittui kun mutisin sille jotain. Muuten meni yö todella hienosti! Reipas likka.

Tänään on jokainen pisu tullut sanomalehdelle tai ulos, joka on mielestäni todella ilahduttavaa! Ei tarvitse olla koko ajan luutu kädessä. Tosin, yksi hauska leikki kaverilla on: juomakipon veden läpsyttäminen. Kasvattaja varoitti, että tytsy tykkää kaataa kipon, joten laitettiin sitten keraaminen kippo tarjolle. Eihän se sitä nurin saa, mutta vaikka on suht korkeat reunat niin yltää läpsyttelemään ja sekös on aivan huisin hauskaa! Joten märkiä tassun jälkiä on joka paikassa. Herra talossa on myös sitä mieltä, että kyseinen operaatio on koominen. Itse en ole tykästynyt.

Ulkona on aivan älyttömän hauskaa! Siellä on kivoja lehtiä ja jäätäkin nurmikon seassa. Hihnaa on myös hauska riepottaa tai muuten vain pyöriskellä menemään pitkin poikin. Hihnaan tosiaan on pakko laittaa kun tykkäisi laukata turhankin kauas, eikä näin kaupungissa voi vapaana pitääkään, vaikka suht suojaisa sisäpiha onkin. Luoksetuloa ollaan toki jo alettu opettelemaan ja yllättävän hyvin onnistuukin, mutta ulkona ei viitsi kuunnella. Siellä on niin lystiä.

Sylissä ei kovin tykkää olla, alkaa piippaamaan ja kiemurtelemaan. En laske alas ennen kuin on nätisti. Korvia antaa katsella ja tunnustella, ainakin silloin kun herralla on herkkuja käsissä. Harjaustakin pikaisesti jo kokeiltiin, harjaa olisi ollut kiva maistella.

Ei kommentteja: