sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Hengissä ollaan!

On meidän lauman elämä muuttunut isolla kouralla tässä viimeisen kuukauden aikana, että ei ole ollut bloggailuun yksinkertaisesti aikaa!

Loman jälkeen allekirjoittaneen polvi alkoi temppuilla ihan toden teolla, sen kanssa on käyty lääkärissä tutkimuksissa ja osteopaatilla runnottavana. Jälkimmäinen sai jotain muutosta aikaan ja kuntoutusohjeilla mennään hiljalleen kohti parempaa. Prioriteetti lihashuollon saralla onkin nyt ollut vaihteeksi minä itse! Onneksi on jo hissuksiin päässyt kohti normaalimpaa arkea ja koirillekin taas jumppailuja vähäsen rutiiniin mukaan. Työpäivien ja arjen pyörittämisen lisäksi, kun järkkää itselleen ja koirille kuntoutusta ja liikuntaa, niin eipä siinä paljon ehdi läppäriä avata.

Hilpalla oli ilmeisesti kennelyskä tuossa jo tovi sitten, se yskiskeli pari päivää ihan kohtuullisesti. Onneksi ei mennyt niin pahaksi kuin edellisellä sairastelukerralla, mutta kylläpä tympäisi silti, kun toisella oli huono olla. Parit tokot jäi välistä karanteenin takia, korvauskerroiksi valitsin rallytokot, joille otin/otan Saivan mukaan ja muori onkin ollut vallan innoissaan, kun on päässyt treenimään. Ensi keskiviikkona onkin vika tokotunti, sitten ainakin tovi ollaan taas ihan omien treenien varassa. Hilpan varalle on talveksi ja kevääksi vähän muita suunnitelmia, fingers crossed!

Hilpalle säännöllinen hallitreeni on tehnyt hyvää. Ja emännälle on tehnyt hyvää olla tarkkailun alaisena ja olen alkanut itsekin huomaamaan paremmin omia virheitäni ja analysoimaan, että mitä oikein tapahtuu jos koira ei ymmärrä mitä ajan takaa. Hilpahan on ihanan innokas ja motivoitunut. Estehyppy on varmastikin sen lemppari, kaikki muu maailmasta sulkeutuu ulkopuolelle kun pääsee ylittämään esteen!

Haku paketoitiin jo loman alkaessa, sen jälkeen ei taidettu ehtiä mukaan ja nyt on tainnut jo kuukauden olla koko ryhmä talvitauolla. Ehdittiin ottaa vähän erilaisia pistoja, umppareita ja yksi periaatteessa koemuotoinen rata eli mie en tiennyt, missä maalimiehet ovat. Hyvin Hilpa pelasi, teki oikeinkin hienosti, emäntä taas vähän ulalla, että miten paljon kannattaisi radalla edetä koiran ollessa pistolla jne.

Lisäksi meidän pieni lauma viettää taas vähän reissulaisen elämää, kun viikonloput kuluvat joko tuossa 150 km päässä tai sieltä 150 km päästä tulee tänne vierailija. :)

Palataan niihin lomakuviin tuonnempana sitten joskus, nyt pääsee Saikkonen rallyilemaan! Loppuun yksi kesäkuva.


Ei kommentteja: