sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Hyvän joulun toivotus


Mie paiskin töitä vielä pari päivää ja lähden sitten likkojen kanssa viiden päivän joululomalle kotikonnuille, toivotamme siis jo tässä vaiheessa kaikille blogin lukijoille oikein rennon lupsakkaa joulua ja parempaa uutta vuotta!

Tavoitteet 2014:
 Kesällä Saivan kanssa verijälkeä (se koe edelleen?) ja Hilpan kanssa jos johonkin agilityn alkeiskurssille tms. ja muutama näyttelykäynti. Hakuilua haluaisin myös kokeilla penikan kanssa. Molempien kanssa jos pääsisi vähän paimentelemaan.

Lopputulema:
Ei löydetty keväällä paikkaa verijäljen tekemiseen ja loppukesä meni häneksi oman ihmissuhdesotkun takia, joten se tavoite ei täyttynyt. Millään kursseilla ei myöskään käyty, mutta Hilpan kanssa aloitettiin hakuilu myöhäissyksystä. Molemmat pääsi myös paimentamaan lampaita. Saiva kävi pitkästä aikaa missikisoissa. Käytiin vähän vaeltelemassa ja monilla päiväretkillä.

Tavoitteet 2015:
Saiva: Pysyä terveenä ja jos nyt päästäs taas mejämehtään. Fyssarikäynti alkuvuoteen ja silmätarkki sitten, kun Hiippakin käy. Ehkä yks näyttely ja toivottavasti päästäis taas ees vähäsen paimentamaan lampaita.
Hilpa: Terveystarkit (ja tietty terveenä pysyminen). Arkitottis/tokokurssi ja jos sitten sattuis sopivaan saumaan myös aksan alkeiskurssi vaikka loppuvuoteen. Ja josko kävis hakee sen virallisen näyttelytuloksen ja paimentelis vähän lampaita. Hakumetsässä touhuilua jatkamme.
Päiväretkillä ainakin käymme, katotaan saisko jonkun pikkuvaelluksenkin järjestymään.

Ei kommentteja: