perjantai 8. maaliskuuta 2013

Saatiin lunta


Keskiviikkona saatiin uutta lunta sellaiset 20cm ja tänään tuli vielä varmaan 10cm. Lihakset olivat kipeänä edellisestä polun avaamisyrityksestä (jota kukaan muu kulkija ei ollut jatkanut!), joten valittiin reitiksi jonkun ahkiolla(?) avaama polku.

Niin, sitä lunta tuli ja kuvat on sen mukaisia. Julkaisen ne kuitenkin, kun keli oli hyvää kamerankäyttöharjoitusta itselleni.






Lumisukeltelua laphalaisen malliin. Tässä vaiheessa sade oli jo melkeinpä laantunut. Mistäköhän Saiva nuo ilmeet repäisi, hassu pieni otus.







Hiihtolomaviikko on näkynyt kelkkailijoiden määrässä. Ei olla koko talvena nähty yhtään kelkkaa vakilenkkireitin varrella, mikä on aika hyvin koska polkumme seurailee moottorikelkkareittiä osan matkasta. Mutta tänään ohitsemme pyyhälsi toistakymmentä kelkkaa ja palatessa ainakin viisi lisää. Hyvää harjoitusta siis Saikkoselle, joka nuorempana halusi kirmata kovaa vauhtia kiitävien kelkkojen perään. Nyt Saiva thö aikuinen seuraili kelkkoja katseellaan, pää kallistellen, mutta hienosti istui käskystä eikä lähtenyt perään. Pähee likka.

2 kommenttia:

Aliel kirjoitti...

Ei se oikein keväiseltä vielä kelit näytä, paitsi auringonpaiste lämmittää kyllä jo tosi mukavasti silloin, kun sattuu paistelemaan. Muuten on aika täys talvi edelleen. :)

wind-up toy kirjoitti...

Auringonpaisteiset maaliskuun päivät on meidän mieleen. :) Järven reunaa on vain niin kiva kulkea ja samoin suolla, niitä pitkin kun ei kesällä pääse.