tiistai 2. maaliskuuta 2010

Agilityhalliin tutustuminen

Niin, kuten otsikko kertoo käytiin katsastamassa Saivan kanssa, että mikäs se semmonen paikka on. Reuhattiin hallille metsälenkin kautta Mysslan ja omistajansa kera. Ajatus lähti siitä, kun M:n emäntä kertoi käyneensä koirahierontakurssin ja omistavansa jopa papereita kurssilta ja minähän innostuin niistä hakemaan kopiot. Ajateltiin siinä sitten, että miksikäs ei käytäisi kurkkaamassa hallia kun emäntä oli sinne avaimet saanut.

Ja mikäs siinä. Saivasta paikka oli ERITTÄIN mielenkiintoinen. Kokeiltiin sitten putkea useamman kerran, pari kertaa _pussia_ (kiitos Rumba, sehän siellä oli väärin) ja kerran puomia. No oikeastaan kaksi kertaa puomia, kun Saiva innostui menemään sen kerran oma-aloitteisesti. Oli erittäin utelias ja siinä mielessä onnistui tosi hyvin. Tosin tämä emännän reppana on niin onneton, ettei varmaan osannu yhtään tehdä juttuja niin kuin pitäisi, mutta laitetaan se sen piikkiin kun oli eka kerta! Pitää mennä agilitykurssille kunhan ikää tulee lisää (siis lähinnä koiralle), niin saa sekä likka että allekirjoittanut opastusta.

Tulikohan nuo esteiden nimitykset nyt ihan oikein, kun tosiaan olen lajissa 100% keltanokka. Mutta noh, pääasia että homma vaikutti Saivastakin ihan mielekkäältä. Yllättävän nätisti osasi odottaa vuoroaan, kun oli Mysslan vuoro treenata. Pari kertaa haukahti, tosin vinkui hiukkasen enemmän, mikä ei kyllä ole lähiskään niin rasittavaa kuin haukkuminen olisi. Kaivaminen olisi houkutellut suuresti kun oli niin älyttömän kiva hiekkapohja.

Heppojakin nähtiin ekaa kertaa. Ensin kummasteli jotta mitäs ne on, sitten Myssla haukkui niille joten apina matki heti perässä. Voi noita.

1 kommentti:

Rumba kirjoitti...

Ei ihan mennyt nimi oikein, se on pussi, ei tunneli. :) Mutta kuitenkin! Ja hyvin te miun mielestä pärjäsitte, sen mitä muka osaisin opettaan. Pääasia että saiva meni esteet!