torstai 11. maaliskuuta 2010

Saiva 7kk

Kai likka on jo noin vanha. Aika menee niin nopsaan, ettei perässä pysy! Mutta näin väitän, ja väitänpä vielä samaan hengen vetoon, että alkaa olla jo viikon vielä tuohon kuukausien päälle. Emäntä ei aiemmin hoksannut tänne blogiin kirjoittaakaan synttäripäivä-postausta, mutta parempi myöhään..

Kiloja on edelleen se 11 kg, joskus puoli kiloa päälle. Säkää en ole nyt mitannut, mutta väittäisinpä että sen saman verran edelleen. Ja eipä tuo kait tuosta enää suuremmin kasva. Tultiin juuri Mysslan luota mettälenkiltä ja painimatsista, joten nyt ei mittaaminen tule kyseeseen. Uni vei voiton heti kun päästiin ovesta sisälle.

Tällä kertaa en edes synttäripäivänä ottanu "edustuskuvia", mutta tässä suurinpiirtein synttäripäivältä iloinen kuva:

4 kommenttia:

quu kirjoitti...

Onnittelut! :)

Aivan mainio kuva :D Aluksi katsoin, että onko se kissa, mutta eipäs ollutkaan!

Kyllä me mahdollisesti voidaan sinne Virpiniemen mätsäreihin tulla piipahtamaan :) Kysyn kaverilta lähtisikö mukaan, siis ihan vain turisteiksi, kun ei tosiaan tuosta käytöksestä tiedä..

wind-up toy kirjoitti...

Minäkin oon vähän kahen vaiheilla mennäänkö turisteiksi vai osallistutaanko ihan. Toisaalta voisi kokeilla turistina, kun ei aiemmin olla käyty, enkä itekään ole mätsäreitä kiertänyt. Näkisi miten likka suhtautuu muihin koiriin kun niitä on paljon! :)

quu kirjoitti...

Viime mätsäreissä Jekku rauhoittui täysin, koska niitä koiria oli niin paljon ettei sen aivokapasiteetti pystynyt käsittelemään kaikkea sitä koiramäärää :D

Muista ottaa rekisteripaperit mukaan, kun turistikoiriltakin tarkistetaan rokotusasiat..

wind-up toy kirjoitti...

Niinkin voi käydä, mutta katsotaan nyt kummin mennään :) Ja kyllä kyllä, paperit mukaan!